Katseluvinkit

Esittelyssä elokuva White Bird

  • 29 April 2024
  • 0 kommenttia
  • 28 katselukertaa
Esittelyssä elokuva White Bird
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +16

Elokuvasta White Bird voisi sanoa, että se on sekä esiosa että jatko-osa vuoden 2017 suositulle elokuvalle Wonder. Elokuvan tarina perustuu R. J. Palacion samannimiseen nuorten aikuisten romaaniin ja kertoo siitä, kuinka yksi ystävällinen teko voi vaikuttaa ikuisesti. Ohjaaja Marc Forsterin elokuvassa nähdään monia tunnettuja näyttelijöitä, kuten Gillian Anderson, Helen Mirren ja Olivia Ross. Elokuva on katsottavissa Telia Play Vuokraamossa 20.5. alkaen. Sukelletaanpa sitten tähän elokuvaan syvemmin! 

 

Jos sinulla ei vielä ole Telia Play -palvelua, tilaa maksuttomat tunnukset ja

täydennä tilauksesi haluamillasi kanavapaketeilla ja palveluilla. 

Uutena asiakkaana saat ensimmäisen leffavuokrauksen veloituksetta

(koskee alle 8,80 € -hintaisia vuokraelokuvia). 

Elokuvien hinnat vaihtelevat muutamasta eurosta ylöspäin.



Genre: Perhe, draama

Julkaisuvuosi: 2023

Ikäraja: K11+

Kesto: 2 t

IMDb: 7.3

 

Marc Forsterin elokuvan juoni kietoutuu toisen maailmansodan aikaan ja seuraa Juliania (Bryce Gheisar), joka on kamppaillut yhteisöön kuulumisensa kanssa sen jälkeen, kun hänet erotettiin entisestä koulustaan Auggie Pullmanin kohtelun takia. Gheisar näytteli Juliania jo elokuvassa Wonder ja sen elokuvan muita niminäytteliöitä ovat mm. Julia Roberts ja Owen Wilson. Jos et tätä leffaa ole vielä katsonut, niin suosittelen lämpimästi sitä White Birdin alkupalaksi! 😊

Julianin isoäiti Vivienne (Gillian Anderson) paljastaa Julianille oman rohkean tarinansa natsien miehittämässä Ranskassa. Siellä hän ystävystyi pojan kanssa, jota hän ja luokkatoverinsa olivat aiemmin kiusanneet.

Elokuva kertoo, kuinka yksi ystävällinen teko voi elää ikuisesti ja vaikuttaa moniin ihmisiin sukupolvien ajan. Tämä elokuva on teos, joka yhdistää holokaustin ja teiniromanssin. Elokuvan on sanottu vetoavan hieman suppeampaan yleisöön, mutta kotiformaateissa sen suosion odotetaan laajenevan. Vaikka joitakin tämän tarinan yksinkertaisempia osia on arvosteltu vaihtelevasti, ohjaajan taitava työ tuottaa komean elokuvan, joka osuu haluttuihin koskettaviin ja inspiroiviin teemoihin ilman liiallista vatvomista. 

 

 

Jos olet kiinnostunut sydäntäsärkevistä tarinoista ja inhimillisestä rohkeudesta, White Bird on juuri sinulle sopiva elokuva! 😍


Lue myös:

 


0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa