Katseluvinkit

Max Original -komediasarja Hacks jatkuu HBO Maxilla

  • 3 May 2024
  • 0 kommenttia
  • 17 katselukertaa
Max Original -komediasarja Hacks jatkuu HBO Maxilla
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +19

Emmy-palkittu komediasarja Hacks saa vihdoin jatkoa HBO Maxilla kolmannen tuotantokauden jaksoin.  “Hacks” on amerikkalainen komedia-draamasarja, joka keskittyy nuoren komediakirjoittajan ja legendaarisen stand-up-koomikon ammatilliseen suhteeseen. Sarjan pääosissa ovat Jean Smart, Hannah Einbinder ja Carl Clemons-Hopkins.

 

Mitä tapahtui aiemmin?

 

Hacks kertoo Deborah Vancesta, joka on legendaarinen Las Vegasin stand-up-komediadiiva, sekä Avasta, joka puolestaan on nuori komediakirjoittaja. Deborahin täytyy uudistaa vanheneva esityksensä välttääkseen paikkansa menettämistä Palmetto-kasinolla. Ava taas ei pysty löytämään työtä arvelluttavan twiitin sekä itsekeskeisen ja ylimielisen maineensa vuoksi. Kun Avan agentti lähettää hänet työskentelemään Deborahin uutena pääkirjoittajana, alkavat naiset hitsautua yhteen. Ava kannustaa uutta pomoaan ottamaan enemmän riskejä, ja Deborah puolestaan auttaa Avaa aloittamaan henkilökohtaisten ongelmiensa käsittelyn.

Sarjan toisella kaudella Deborah nauttii kiertue-elämästä ja Ava kamppailee rehellisyyden tärkeyden kanssa. Tilanne muuttuu kuitenkin myöhemmin, sillä kaksikon tiet erkanevat eri suuntiin kun Deborah haluaa antaa Avalle mahdollisuuden tavoitella omia unelmiaan. Kriitikot ovat ylistäneet erityisesti sarjan toista kautta. Se on voittanut palkintoja, mukaan lukien Primetime Emmy -palkinnot erinomaisesta kirjoittamisesta ja ohjaamisesta sekä Golden Globe -palkinnon parhaasta televisiosarjasta musikaali/komedia -sarjassa.

 

Kolmas kausi

 

Kolmannen kauden juonenkäänteistä ei ole etukäteen paljon hiiskuttu. Tarinan on kerrottu tekevän kuitenkin aikahypyn ja se jatkuu vuoden kuluttua siitä, kun kaksikon tiet ovat eronneet. Deborah ratsastaa menestyksen aallonharjalla ja Ava tavoittelee uusia mahdollisuuksia Los Angelesissa. Aiempiin kausiin verraten tulossa on varmasti mielenkiintoinen ja viihdyttävä kausi. 

Hacksin kolmatta kautta tähdittävät aikaisemmilta tuotantokausilta tutut Emmy-, SAG- ja Critics Choice -palkittu Jean Smart sekä Emmy-, SAG- ja Critics Choice -palkintoehdokkuudet saanut Hannah Einbinder. Sarjassa näyttelevät lisäksi Paul W. Downs, Megan Stalter, Carl Clemons-Hopkins, Kaitlin Olson, Christopher McDonald, Mark Indelicato, Rose Abdoo ja Lorenza Izzo. Vierailevina tähtinä nähdään muun muassa Helen Hunt, Christina Hendricks, Christopher Lloyd, Dan Bucatinsky, George Wallace ja Tony Goldwyn.
Hacksin ovat luoneet Emmy-palkitut Paul W. Downs, Lucia Aniello ja Jen Statsky, jotka toimivat myös sarjan showrunnereina. Vastaavina tuottajina toimivat Downs ja Aniello (Paulilu Productions), Statsky (First Thought Productions) sekä Emmy-palkitut Michael Schur (Fremulon), David Miner (3 Arts Entertainment) ja Morgan Sackett.

Yhdeksästä jaksosta koostuvan kauden jaksot julkaistaan viikoittain kaksi kerrallaan 2.5. alkaen. Kauden päätösjakso saapuu katsottavaksi 30.5.

 

 

Lue myös:

 


0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa