Kysymys

Telia Playn ohjelmaoppaan virheetkö korjattu?

  • 19 December 2023
  • 1 kommentti
  • 41 katselukertaa

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +9

Havaitsin hämmästyksekseni että yli vuosi sitten avattu häiriö Telia Playn ohjelmaoppaassa on suljettu


https://www.telia.fi/asiakastuki/hairiotiedote?id=sabre_420613213&lang=fi

Häiriön alkamisaika: 25.09.2022 10:00:00
Häiriön päättymisaika: 22.11.2023 20:30:00
Ohjelmaoppaassa voi näkyä virheellinen ohjelman nimi tai kuvaus. Tallennetulla ohjelmalla saattaa myös olla virheellinen nimi tai kuvaus. 


Mitenhän tämä vika on muka korjattu - edelleenkin varsinkin YLEn kanavilla vikoja ohjelmatiedoissa. Sieltähän on kadoksissa kokonaisia ohjelmasarjoja, kuten Prisma. Näiden kadonneiden sarjojen tilalla on nimenä jakson nimi tai vaikkapa Ykkösaamussa se vieraan nimi…  

Ei vikaa ole saatu korjattua ja viime viikollakin pommpasi taas vanhakin vika vielä soppaa sotkemaan - YLEn  uutis-/ajankohtaisohjelmien nimiin ilmestyivät takaisin kellonajat ja päivämäärät ja/tai koko nimi katosi ja tilalla pelkkö päivämäärä. Tämäkin on juuri samassa kategoriassa oleva vika. 

Ja edelleenkin sama vika jatkuu outoina kausien/jaksojen numeroina kaikilla palvelun kanavilla jne…. Ja yllämainittuun vikaan viitattiin täälläkin foorumissa kaikkiin mahdollisiin ongelmiin liittyen - onko nyt kaikki korjattu tosiaankin?

 

 

____
Muokkaus AaTanja: siistitty otsikkoa, ylimääräiset kysymysmerkit pois. 


1 kommentti

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +10

Moi @Traveller ! 22.11. suljettu tiedote koski tosiaan kaikkien kanavien ohjelmaoppaiden häiriöitä. On ihan totta, YLE:n kanavilla noita virheitä vielä ajoittain esiintyy, johtuen toimitetun metadatan haasteista. Tätä korjataan yhteistuumin YLE:n kanssa, mutta vaatii aikaa tämäkin. 

Tätä ei kuitenkaan pitäisi enää laajemmalti ilmetä.

Vastaa