5G yrityksille


 

 

Tiesitkö, että 5G jopa satakertaistaa mobiiliverkon kapasiteetin, jolloin saat isommatkin tiedostot latautumaan nopeasti ja voit olla esimerkiksi videoneuvottelussa samaan aikaan kun joku taloudessasi pelaa verkkopelejä ilman, että yhteys pätkii?

 

5G on viidennen sukupolven matkaviestintästandardi, joka mahdollistaa yli 10-kertaiset nopeudet 4G:hen verrattuna. Vakaus ja nopeus tuovat entistä luotettavammat yhteydet yrityksille. 5G tarjoaa pienemmät latenssit eli vasteajat, sekä nopeutensa puolesta kokonaan uudet palvelut 5G-verkossa kuten 4K-videokuvan.

 

5G mahdollistaa esimerkiksi:

  • Kuvien, videoiden ja muun median ketterän jakamisen mobiiliverkossa
  • Laadukkaan yhteyden etätyöskentelyyn
  • Lisäkapasiteetin ja paremman tiedonsiirron
  • Reaaliaikaisen videokuvan
  • Liikkuvan liiketoiminnan - esim. pop-up liikkeen verkottamisen
  • Datan hyödyntämisen kaikkialla yrityksen toiminnassa esim. IoT

 

Lue lisää 5G-käyttötapauksista.

 

 

Kun haluat hyödyntää toden teolla 5G:tä, käytössäsi on muun muassa matkapuhelinliittymiä, dataliittymiä ja kotitoimistoille suunnattuja 5G-ratkaisuja.

 

Telia Pro 5G

 

Matkapuhelimille suunnatulla Telia Pro 5G-liittymällä saat kaiken tehon irti puhelimestasi. 5G-verkon käyttö vaatii toimiakseen päätelaitteen, joka tukee 5G-yhteyttä. Tarvittaessa jaat puhelimesta hotspotin avulla 5G yhteyden laitteelle kuin laitteelle. Isotkin tiedostot latautuvat puhelimeesi sutjakkaasti. 5G verkon nopeus ja alhainen latenssi antavat sinulle lisäaikaa itse työn tekemiseen. Tutustu tarkemmin sivuillamme oleviin yritysasiakkaiden 5G-liittymiin ja 5G-puhelimiin.

 

Liikkuva netti 5G

 

Reissaavalle tekijälle tarkoitettu Liikkuva Netti 5G on näppärä vaihtoehto etenkin silloin, kun sinun täytyy liikkua työsi puolesta. Läppäriin tai tablettiin soveltuvalla liittymällä osallistut palavereihin ja videopuheluihin 5G-verkon alueella myös matkalla.

 

Yhteys Kotiin 5G

 

Kotitoimistolle suunniteltu Yhteys Kotiin 5G on ehdottomasti paras mobiiliratkaisu silloin kun työskentelet kotoa käsin, eikä saatavuutta kuitu- tai kaapeliyhteydelle ole. Mobiiliverkon kapasiteetti tarjoaa mahdollisuudet pätkimättömälle netille vaikka verkossa olisi monta käyttäjää samanaikaisesti.

 

Voit tarkastaa kuuluvuuskartasta, missä kaikkialla huimaa vauhtia laajeneva 5G-verkkomme on jo käytössä. Sieltä näet myös tällä hetkellä rakenteilla olevat 5G-verkot. Lue myös kuinka 5G-liittymät vähentävät ruuhkaa verkossa ja mihin 5G:tä tarvitaan yrityksissä.

 

Mihin sinun yrityksesi voisi hyödyntää parhaiten 5G:tä?

 

Lue lisää


0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa