Jäsenet esittäytyvät


Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20
  • Yhteisömanageri
  • 9424 kommenttia

Tässä ketjussa jokainen jäsen voi esitellä itsensä. Tyyli vapaa mutta pakollinen :)


114 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20 Morjesta, Minun nimeni on Tero Revonmäki ja olen pitkän linjan telialainen. Olen kotoisin Posiolta, pienestä kunnasta Etelä-Lapista. Olen asunut perheeni kanssa ympäri Suomea, nykyään asumme Lahden seudulla Hollolassa, jonne muutimme Vaasasta. Voi olla, että olet törmännyt minuun vuosia sitten jollain keskustelufoorumilla - olen se sama Tero kuin SoneraPartion Tero. Nykyään olen yhteisömanageri ja vastaan kaikesta mitä tuleekaan meidän Yhteisöön. Olen ollut kännykkäfriikki, nykyään vähän vähemmän mutta kännykät ja tabletit sekä kaikki härpäkkeet ovat lähellä sydäntäni edelleen. Hankin ensimmäisen puhelimeni vuonna 94, se oli muuten Nokian 101 NMT900-puhelin ja minulla on se edelleen tallessa: 

 Siitä se sitten lähti, olen käyttänyt ehkä satoja erilaisia puhelimia tähän päivään mennessä ja koukussa olen edelleen. Ensimmäinen työpaikkani alalta oli oululaisessa matkapuhelinliikkeessä jossa työskentelin 90-luvun loppupuolella matkapuhelin- ja liittymämyyjänä. Myymälässä oli myös Ericssonin pikahuolto ja näin pääsin myös korjaamaan puhelimia. Vaihtelin näyttöjä, näppiksiä, pohjaliittimiä, kuoria ja tein softauksia yms. yms. Tykkäsin, se oli mukava lisä myyntityön yhteyteen. Sonera tuli tutuksi jo silloin koska möimme Soneran palveluita ja tuotteita. Ajan myötä siirryin Telialle töihin, silloiseen Soneraan, vuonna 2002, ja olen työskennellyt talossa erilaisissa tehtävissä tänä aikana. SoneraPartion lisäksi olen tehnyt töitä sosiaalisen median parissa muutenkin, mm. vuonna 2011 olin mukana perustamassa sosiaalisen median asiakaspalvelutiimiä ja työskentelin myös sen tiimin esimiehenä. Käy kurkkaamassa profiilini LinkedIn:ssä niin näet millaisissa eri tehtävissä olenkaan Teliassa ollut. Olen pesunkestävä somelainen, vietän aikaani mm. Instagramissa sekä lukuisilla keskustelufoorumeilla. Muita mielenkiinnon kohteita minulla on esimerkiksi avaruus ja tähtitiede, elokuvat sekä harrastan (vaihtelevasti) myös autojen rakentelua ja valokuvaamista. Perheeseemme kuuluu kaksi suloista tyttöä ja vaimo. Lempileffojani ovat  esimerkiksi useat scifileffat, varsinkin kunnon visuaalisilla (3D-) efekteillä varustetut leffat kuten esim. Gravity, Avatar ja kaikki Transformerit, Interstellar. Kauhu uppoaa myöskin, tyyliin Paranormal Activity (ensimmäinen osa on paras). En osaa nimetä yhtä lempileffaani mutta mainitsen em. lisäksi vielä trilogiat Taru Sormusten herrasta sekä tottakai Hobitit, toimii. Spotifystä kuuntelen dancea/discoa/poppia, tänä vuonna (2015) yhteensä 28 300 minuutin verran. Musiikissa pätee se että mitä isommalla kuuntelee sen parempi biisi. Nimi: --> Tero Revonmäki Titteli: --> Yhteisömanageri Kahvia vai teetä? Vaiko energiajuomaa? --> Kaikki hyviä! (energiajuoma ei piristä mutta tykkään niiden mausta) Lasi puoliksi tyhjä vai täysi? --> Riippuu mitä siellä on Millaisia digilaitteita sinulta löytyy? --> mm. Apple iPhone, Apple Watch, iPad, Apple TV, pari dronea yms. yms. Kerro jokin hauska fakta itsestäsi? --> Muistan ulkoa useimpia tv-mainoksia :) Harrastuksesi? --> Lukee tuossa ylhäällä Jos olisit puhelin, mikä puhelin olisit? --> Selkeästi olisin joku älyluuri. Joku vaikeakäyttöinen? Aikaisempi työkokemus? --> Lukee tuolla ylhäällä Miksi liityit Yhteisöön? --> Tämä on luonnollinen jatkumo kaikelle mitä olen tehnyt aikaisemmin Missä näet itsesi parin vuoden päästä? --> Esimerkiksi Balilla, somettamassa rannalla aurinkovarjon alla? Ja sit mä heräsin... Mitä muuta haluat kertoa itsestäsi? --> Minulla on kieroutunut huumorintaju

Heippa!Mä oon Maria ja mä oon vähä tämmönen jokapaikanhöylä. Kotoosin oon Kauhajoelta, eli syrämmeltäni oon ehta Etelä-pohojalaanen. 
 
Soneralle löysin tieni 2012 suoraan Somen pariin, ja täällähän mä oon edelleen, eikä musta välttämättä aiva heti eroonkaan päästä. ;)Somemaailman lisäksi mut saattaa löytää juoksemasta pitkin metsiä pyssyn kera, metsästäen kaikkea linnuista hirvieläimiin.

Toisinaan mut tapaa työkalupakki kourassa säätämässä kaikkea auton ja oven saranoiden väliltä. Tykkään tehä sitä sun tätä ja vielä vähän enemmänkin. Tokihan se sohvakin kutsuu leffojen pariin ajoittain, suosin kaikenlaisia action- sekä fantasiapläjäyksiä.En oo kauheen tyttömäinen, kuten noista mun harrastuksista voi päätellä(Vaikka niitä korkkareita ja mekkoja löytyykin kaapista kasapäin).Mun perheeseen pojan lisäksi kuuluu aikamoinen eläintarha. Löytyy 2 koiraa, 3 kissaa, 2 lintua sekä ylikasvanut viljakäärme nimeltä Ritva.
Ritvasta ei taida kyllä tykätä kukaan muu kuin minä.Kiitos ja samma på svenska. :) Nimi--> Maria RåstedtTitteli--> NeuvonantajaKahvia vai teetä? Vaiko energiajuomaa?--> Riippuu mielentilasta!Lasi puoliksi tyhjä vai täysi?--> Jos se on vajaa, niin se täytetään.Millaisia digilaitteita sinulta löytyy--> Kaikkea maan ja taivaan väliltä, on 3D-telkkaria, täbiä, läppäriä, äänentoistolaitteita, pelikonsolia...........Harrastuksesi--> Metsästyksen lisäksi salilla riehun. Näiden vastapainona luen, sekä ahmin ajoittain aikamoisia määriä historiajuttuja sekä tekniikkauutisia.Jos olisit puhelin, mikä puhelin olisit--> Olisin varmaan joku iskunkestävä pötkö.Aikaisempi työkokemus?--> Kaikkea on tullut tehtyä, mansikkojen poiminnasta kaupan kassatäteilyyn.Miksi liityit Klaaniin?--> Täähän on tosi makee juttu, haluun olla mukana kaikessa uudessa.Missä näet itsesi parin vuoden päästä?--> Vaikee kysymys, haluun olla kaikkialla ja tehä kaikkea mahdollista.

Päivää Taloon!

Nimeni on Mia, Soneralla olen Asiakaspalveluhommissa ollut jo reilut kymmenen vuotta.Ekat vuodet työskentelin puhelinasiakaspalvelussa, auttelin asiakkaita lankapuhelin, laajakaista- ja kännykkäasioissa. Viime vuodet on asiakkaitten kanssa jutusteltu Facebookissa, Twitterissä ja Palstalla.Paljon tulee näperreltyä puhelimen ja tabletin kanssa, henkilökohtaisessa elämässä taidan kärsiä lievästä Face-addiktiosta, tulee siellä käytyä kyllä useampi kerta päivässä...Vapaa-aikana tykkään heittäytyä aina tilaisuuden tullen sohvaperunaksi, ja katsoa leffoja. Lemppareita ovat Kummisetä-leffat, henk.kohtaisesti pidän eniten siitä Kummisetä kolmosesta vaikka alan asiantuntijat ovat sitä tupanneet moittimaan. TV-sarjoista ehdottomat ykköset on Sopranos ja Moderni Perhe.Spotifyssa mulla soi useimmin Led Zeppelin, Metallica, The Hollies ja Kinks. Meikäläiselle toi Spotify on ihan ehdoton juttu!Mulla on sellainen periaate, että ainakin kerran vuodessa on tehtävä jotain, mitä ei olisi ikinä uskonut tekevänsä. Tänä vuonna osallistuin Suosählyn SM-kisoihin, ja kävin maanpuolustuskurssin.

Ensi vuonna olisi tarkoitus lähteä Hankikonttauksen SM-kisoihin :smileyhappy: Nimi -> MiaTitteli -> NeuvonantajaKahvia vai teetä? Vaiko energiajuomaa? -> Ehdottomasti kahvia, ja paljon!Lasi puoliksi tyhjä vai täysi? -> Parempi täysi :smileyvery-happy:Millaisia digilaitteita sinulta löytyy? -> Useampi puhelin, läppäri, pöytäkone ja tabletti.Kerro jokin hauska fakta itsestäsi? -> Suuntavaisto puuttuu täysin! Olen saanut tästä syystä lempinimen ”Nahkainen navigaattori”Harrastuksesi? -> Leffat, kirjat, musiikki.Jos olisit puhelin, mikä puhelin olisit? -> Lankapuhelin, ehdottomasti!Aikaisempi työkokemus? -> Kaikenlaista metallitehtaasta mainosteippaukseen.Miksi liityit Klaaniin? -> Epäilen, että Klaanissa tulee olemaan hauskaa!Missä näet itsesi parin vuoden päästä? -> Toivottavasti samoissa hommissa edelleen, mä tykkään tästä.

Tervehdys!Olen Niko Norisalo, 30-vuotias lahtelainen. Täällä seudulla olen asustellut koko ikäni.1533813_10152282681754336_297538422_n.jpgSoneralla olen työskennellyt jo 7 vuoden ajan. Työtehtäväni on aina ollut asiakaspalvelussa ja asiakkaiden parissa toimimista. Aiemmin olin asiakaspalvelussa vastailemassa puhelimeen ja nyt viimeiset kuukaudet olen ollut mukana SoMetiimissä (#somejengi). Jatkossa työtehtäväni on melko samanlainen, mutta pääpaino siirtyy kuitenkin Klaanin puolelle.Olen myös vapaa-ajalla aktiivinen somen käyttäjä ja tykkään touhuta monissa eri kanavissa. Tällä hetkellä oma suosikkini on kuitenkin Twitter, joka on äärettömän nopea ja mahdollistaa antoisia keskusteluja.Niko muualla somessa:Twitter https://twitter.com/NikoNorisalo
Facebook https://facebook.com/niko.norisaloInstagram http://instagram.com/nikonorisalo Nimi -> Niko NorisaloTitteli -> NeuvonantajaKahvia vai teetä? Vaiko energiajuomaa? -> Kahvi ja joskus harvoin energiajuomaLasi puoliksi tyhjä vai täysi? -> Puoliksi täysi kuulostaa positiivisemmaltaMillaisia digilaitteita sinulta löytyy? -> iPhone, tabletti, läppäri, pöytäkone ja jotain pienempiä härpäkkeitäKerro jokin hauska fakta itsestäsi? -> Vapaa-ajalla olen aktiivinen järjestötoimija (Lyhytkasvuiset ry)Harrastuksesi? -> Musiikki, elokuvat, järjestöaktiivina toimiminen ja kaveritJos olisit puhelin, mikä puhelin olisit? -> iPhone varmasti, pyrin aina olemaan yhtä looginen ja edistyksellinenAikaisempi työkokemus? -> Lukee ylempänäMiksi liityit Klaaniin? -> Kaikki uusi ja uuden kehittäminen kiinnostaa ja erilaiset nettiyhteisöt on jo ennestään tuttuja itsellekinMissä näet itsesi parin vuoden päästä? -> Toivottavasti Soneralla edelleen, mutta kenties uusissa tehtävissä. Maailma muuttuu niin nopeasti, että haluan olla aina ajan hermolla.

28 vuotias syntyperänen Turkulainen, jolla on pohjalaista verta suonissa. Kotona itseopiskellut seminörtti kuka säätää ja tweakkaa kaikkea mahdollista mahdollisen turvallisesti.

 

Olen luonteeltani muiden ihmisten auttaja, ja myös foorumien moderaattori ja ominaisuuksien ehdottelija, joskus myös bugien korjaaja.

 

Tällä hetkellä kuntouttavassa työtoiminnassa jonka jälkeen palkkatuella töihin.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

Mahtavaa, tervetuloa mukaan Toni :)

Morjesta pöytään!

Nimi on Joonas ja ikä lähentelee nyt varttisatasta. Olen kotoisin Raahesta, Oulun eteläpuolelta ja asemapaikkana toimii nykyisin Rovaniemi. Koulutukseltani olen viittä vaille Insinööri, eiköhän ne paperit sieltä vielä ulos saada.

Soneralla aloitin työt vikapalvelussa vajaa pari vuotta sitten ja some hommat varsinaisen vikapalvelutyön lisäksi noin puolivuotta sitten.

Vapaa aika menee erilaisten samoilu ja tekniikka harrastusten parissa. Tietotekniikkaromua onkin kertynyt parin vuoden aikana enemmän nurkkiin kuin sinne sitä mahtuu. Yhtenä harrastuksena esille voisi nostaa pelikehityksen, jota on tullut touhuttua nyt parisen vuotta. Muutama pieni projektikin on saatu tehtyä demo asteelle.

 

Nimi -> Joonas

Titteli -> Asiantuntija, olisin halunnu olla Gandalffi

Kahvia vai teetä? Vaiko energiajuomaa? -> Kahvi! Mustana! Paljon!

Lasi puoliksi tyhjä vai täysi? -> Kaadetaan loputkin pois

Millaisia digilaitteita sinulta löytyy? -> Samsung puhelimia, iPhone(sökönä), Lumia 630, Järkkäri, muutama pöytäkone, rasberry jne.

Kerro jokin hauska fakta itsestäsi? ???

Jos olisit puhelin, mikä puhelin olisit? -> Nokia 3310

Aikaisempi työkokemus? -> Kaikkea tukkutyöstä armeijaan.

Miksi liityit Klaaniin? -> Uuden yhteysön rakentaminen on kivaa.

Missä näet itsesi parin vuoden päästä? -> Toivottavasti valmistuneena ja Soneralla.

Mitä muuta haluat kertoa itsestäsi? -> Työskentelen kiinteän verkon teknisessä asiakaspalvelussa.

Käyttäjätaso 1
Kunniamerkki +13

Nimi: --> Pia      

Titteli: Asiantuntija

Kahvia vai teetä? Vaiko energiajuomaa? --> kaffe

Lasi puoliksi tyhjä vai täysi? Täysi, tietty.

Millaisia digilaitteita sinulta löytyy? --> iPhone 6+, iPhone 5, iPhone 5S, iPhone 4, tabletti (Samsung), mobiilikannettavaa, 3D telkku ja tietty MARSHALL

Kerro jokin hauska fakta itsestäsi? --> muistan puhelinnumeroita ulkoa vaikka kuinka paljon ja en tunne käsitettä lepo; aina sata lasissa

Harrastuksesi? --> suunnistus ja koirien kanssa lenkkeily

Jos olisit puhelin, mikä puhelin olisit? --> veikkaan vahvasti, että olisin joku Applen tuote

Aikaisempi työkokemus? --> onhan sitä vaikka mistä, tätä työsarkaa teknisenä asiakasneuvojana reilu 16 vuotta

Miksi liityit Klaaniin? --> noh, se nyt oli päivänselvää pässinlihaa tulla tänne tietysti

Missä näet itsesi parin vuoden päästä? --> tässä samassa paikassa, toivottavasti

Mitä muuta haluat kertoa itsestäsi? --> Soneralla olen ollut töissä teknisellä puolella vuodesta 1998. Tehnyt töitä NMT, ARP ja Kaukohaku-vika-asioiden parissa. 2G-, 3G- ja 4G-tekniikat ja näihin liittyvät palvelut ovat hallussa ja niiden eri versiot vikatilanteista.

Moi!

Soneralle tulin töihin viime vuosituhannella, tarkalleen kuukausi ennen milleniumia. Koko ajan olen työskennellyt asiakkaiden parissa. Ensimmäinen puolikas meni yritysasiakkaita palvellen vikojen ja toimituksen puolella. Nyt työskentelen kuluttaja-asiakkaita palvellen Teknisessä asiakaspalvelussa. Vapaa-aikani kuluu perheen, koirien, ulkoilun, liikunnan ja musiikin parissa.

 

Nimi -> Satu

Titteli -> Asiantuntija

Kahvia vai teetä? Vaiko energiajuomaa? -> Vesi vanhin voitehista ja kahvi hyvänä kakkosena.

Lasi puoliksi tyhjä vai täysi? -> Täyteen vaan kiitos!

Millaisia digilaitteita sinulta löytyy? -> Puhelin, läppäri, tabletti ja mitä näitä nyt on.

Kerro jokin hauska fakta itsestäsi? -> Kyllä lähtee! 

Harrastuksesi? -> Musiikki ja mieluiten livenä ja kovaa, koirat, retkeily, melominen, kalastus, ja erilaiset ryhmäliikuntatunnit täyttävät kalenteriani.

Jos olisit puhelin, mikä puhelin olisit? -> Omppu

Aikaisempi työkokemus? -> Ennen Soneraa mm. toimisto- ja vientisihteerin työt.

Miksi liityit Klaaniin? -> Käsky kävi. Ja totta kai olisin liittynyt muutenkin.

Missä näet itsesi parin vuoden päästä? -> Soneralla totta kai ja harrastukset edelleen musiikin ja monipuolisen liikunnan parissa.

Nimi -> Tiina

Titteli -> Asiantuntija

Kahvia vai teetä? Vaiko energiajuomaa? -> Kuppi kahvia kiitos :smileyhappy:

Lasi puoliksi tyhjä vai täysi? -> Täysi.

Millaisia digilaitteita sinulta löytyy? -> Puhelin iPhone 5S, perheen ekaluokkalaisella Samsung ja miehellä Lumia800. Tabletti (iPad), läppäri (Samsung), ainiin onhan meillä telkkarikin.

Kerro jokin hauska fakta itsestäsi? -> Kaupunkilainen muutti maalle ja siellä on pysytty.

Harrastuksesi? -> Perheen kanssa touhuilu (luistelu, mökkeily, purjeveneily).

Jos olisit puhelin, mikä puhelin olisit? -> iiiiiPhone.

Aikaisempi työkokemus? -> Teininä mainostenjako, sitten hieman kassalla työskentelyä kesä + jouluapulaisena, mutta jo aika nuorena Telelle.

Miksi liityit Klaaniin? -> Kuuluu hommaan.

Missä näet itsesi parin vuoden päästä? -> Samojen töiden parissa.

Mitä muuta haluat kertoa itsestäsi? --> Olen Soneran Teknisessä asiakaspalvelussa, ollut vuodesta -96. 18v. sitten alkoi nää ”kesäduunit” 😉 Homma on muuttunut ajan myötä aikalailla. On siis ihmetelty kaukohaut, nmt:t, gsm:t, 3G, 4G tulemiset jne.

Jos kerran kaikki saa esittäytyä, niin miksen sitte minäkin, kun nyt kerran näitä keskustelupalsta-aktiiveja ollaan kaikki :)

 

 

Nimi: --> Mennään tällä nimimerkillä kjns

Titteli: --> Viestinviejä näkyy olevan

Kahvia vai teetä? Vaiko energiajuomaa? --> Kahvi!

Lasi puoliksi tyhjä vai täysi? --> Riippuu ollaanko sitä tyhjentämässä vai täyttämässä

Millaisia digilaitteita sinulta löytyy? --> mm. iPhone 5C ja 4S, iPad Air, muutama läppäri, pöytäkone, HTPC... kaikenlaista

Kerro jokin hauska fakta itsestäsi? --> Olin nuorempana kesätöissä 2 kk samassa firmassa, enkä oppinut tuona aikana yhdenkään työkaverini nimeä

Harrastuksesi? --> Maantiefillarointi, satunnainen salilla käynti, valokuvaus ja kaikki tekniikkaan liittyvä näperrys

Jos olisit puhelin, mikä puhelin olisit? --> Nokia 2110, koska eka luurini

Aikaisempi työkokemus? --> Sonerallakin muutaman vuoden laajakaistaa näpistellyt ja lankaverkkoja purkanut, nykyään teknisenä tukena teollisuuskamerajärjestelmien parissa

Miksi liityit Klaaniin? --> Tarvetta päteä kai kun jaksan täällä neuvoa ihmisiä

Missä näet itsesi parin vuoden päästä? --> Varmaan aika samassa jamassa kuin nyt, toivottavasti paremmalla palkalla :]

Mitä muuta haluat kertoa itsestäsi? --> Turhauduin kun vastaaminen ei toiminut Firefoxilla ja jouduin käyttämään IE:a, korjausta kaivataan.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

Moro @kjns , kiva nähdä sinut myös Klaanissa :)

 

Vuonna 1981 syntynyt ja nyt muutaman vuoden tullut Imatralla asusteltua.

 

Työelämässähän sitä tässä on nyt tullut jo kohta 9 vuotta oltua IT-puolen sekatyömiehenä. Työasemia, palvelimia, lähiverkkoja, ylläpitoa, suunnittelua, asennuksia ja käyttäjätukea.

 

Kotoa löytyy pöytäkoneita, läppäreitä, puhelimia ja tablettikin. Soneralta kaapeli-tv maksukanavineen ja myös netti tuon kaapelin kautta.

 

 

Jokin ongelmahan se taisi olla joka aiheutti sen että tänne tuli liityttyä. Sitten sitä on vuosien aikana tullut viesti jos toinenkin tänne tullut kirjoitettua ja varmaan suurin osa johonkin netin toimimattomuuteen liittyvää. Viime aikoina kyllä jäänyt vähemmälle, mutta se onkin johtunut siitä että kaikki on toiminut.

 

Taisi olla joko 1998 tai 1999 kun tuli ensimmäisen kerran Soneralta nettiliittymä tuon kaapelin kautta otettua. Taisi olla silloin nimeltään Quicknet. Välillä ollut muutamia vuosia pois käytöstä, mutta taas siitä lähtien ollut käytössä kun 100Mbps liittymä tuli tarjolle.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

Morjesta @Nible ja tervetuloa mukaan myös Klaaniin :)

Nimi: --> Tapani

Titteli: --> Asiantuntija

Kahvia vai teetä? Vaiko energiajuomaa? --> Vesi vanhin voitehista tai ainakin jotakin kylmää

Lasi puoliksi tyhjä vai täysi? --> Pääasia, että lasissa on jotakin

Millaisia digilaitteita sinulta löytyy? --> Applea, Nokiaa, HP:tä jne.

Kerro jokin hauska fakta itsestäsi? --> Olen kohtuullisen nopea väsymään

Harrastuksesi? --> Musiikki, elokuvat, kirjallisuus, filosofia, pallo- ja mailapelit

Jos olisit puhelin, mikä puhelin olisit? --> Ehkäpä vanha lankapuhelin

Aikaisempi työkokemus? --> Pääasiassa asiakaspalvelua

Miksi liityit Klaaniin? --> Erittäin mukava liittyä aivan uuteen yhteisöön

Missä näet itsesi parin vuoden päästä? --> Voi kun näkisi edes viikon päähän

Mitä muuta haluat kertoa itsestäsi? --> Työskentelen Soneralla mobiiliverkon teknisessä asiakaspalvelussa

Jaahas, uudet pelit ja vehkeet näköjään käytössä. Katotaas miten toimii. Itse harmiksi "nukuin" tuon siirto vaiheen ohi, jotenka menetin vanhan nimimerkkini. Noh tyhmyydestä sakotetaan. Nimi: --> R.I.P "Nasse93". Nykyisin sitten Tohtori Nassena pyöritään. Titteli: --> Nytten sitte musta tuli foorumeiden uusi märkäkorva. Kahvia vai teetä? Vaiko energiajuomaa? --> Entinen kahviholisti, nykyinen teenisti. Lasi puoliksi tyhjä vai täysi? --> Optimistin elämä on aina kaikkea täynnä. Millaisia digilaitteita sinulta löytyy? --> Miteen kaikkia, Iphonesta Nokiaan; Samsungista Amazonin tablettiin, Macistä Aceriin. Kerro jokin hauska fakta itsestäsi? --> (Suomen) Nuorten kädenvääntö kisojen 1.sija. Harrastuksesi? --> Tietotekniikka Jos olisit puhelin, mikä puhelin olisit? --> Nokia 3210. Ei se nopea ole, muttei pelkää kolhuja. Aikaisempi työkokemus? --> Atk tukihenkilönä tullut vuoden päivät häärittyä. Miksi liityit Klaaniin? --> Täältä sain ensimmäiseen omaan probleemaani apua. Ei tullut Soneran X-alennusta. Puhelimella ei päässyt läpi, joten tänne tuli viestiä pisteltyä. Täällä taas haluaa auttaa muita ongelmissa. Meinasi kylläkin jäädä uusi tunnus tekemättä... Missä näet itsesi parin vuoden päästä? --> Tuskin tulee nykytilanne muuttumaan. Onkos muuten tulossa muutosta tuohon ava politiikkaan? Olis hienoa, jos omat kuvat sallittaisiin!

@Dr_Nasse 

 

Tervetuloa Klaani-sivustolle.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

Kuin myös @Dr_Nasse, tervetuloa myös tänne Klaanin puolelle :)Nimi: --> juhishTitteli: --> täällä Ylläpitäjä, päivätyössä kehityspäällikkönä Soneralla.Kahvia vai teetä? Vaiko energiajuomaa? --> Teetä! Olen tänä vuonna vähentänyt kahvin yhdestä litrasta yhteen kuppiin päivässä. Juon Earl Greytä, toisaalta siksi että se on ihan hyvää mutta myös siksi että se on Jean-Luc Picardinkin lempparitee.Lasi puoliksi tyhjä vai täysi? --> Se on silloin puolillaan. Eli puoliksi täysi varmaan sitten.Millaisia digilaitteita sinulta löytyy? --> Nokia 1320 ja Samsung GS5, Samsungin tabi, PS3 + olohuoneessa leffoja ja pelaamista varten kotiteatteri, jossa Panasonicin tykki + Marantzin vahvari ja 92" kangas.Kerro jokin hauska fakta itsestäsi? --> Osaan puhua suomea sujuvasti takaperin.Harrastuksesi? --> Leffat, pelit, sarjakuvat.. kaikki populaarikulttuuri.Jos olisit puhelin, mikä puhelin olisit? --> Nokia N95.Aikaisempi työkokemus? --> Olen pyörinyt yritysten foorumien parissa jo pitkään, aikoinaan Nokialla ja nyt Soneralla. Mietin ja kehittelen asiakaspalvelua, nettipalveluja sekä Soneran asiakkaiden ja työntekijöiden välistä yhteistyötä - tärkeimpänä tietysti Klaani.Miksi liityit Klaaniin? --> Minulla on ollut ilo olla mukana alusta asti, ideatasolta toteutukseen - liityin heti kun se oli mahdollista.Missä näet itsesi parin vuoden päästä? --> Joululomalla 2016 tietysti :D Toivottavasti edelleen kehittämässä Klaania ja hehkuttamassa sen menestystä ja meininkiä.Mitä muuta haluat kertoa itsestäsi? --> www.twitter.com/juhish

 

@juhish, Tervetuloa Klaani-sivustolle.

Morjensta pöytään!

 

Olen soneralainen vuodesta 2007 asti. Pääosin olen tehnyt hommia teknisen asiakaspalvelun puolella. Maalaisjärki on tärkein työkalu, kun ratkaistaan mitä erilaisempia probleemia.

 

 

 

Nimi -> Pekka

Titteli -> Asiantuntija

Kahvia vai teetä? -> kahvilla päivä käyntiin

Lasi puoliksi tyhjä vai täysi? -> Ei päästetä tilannetta tuohon asti, vaan pidetään lasi aina täynnä

Millaisia digilaitteita sinulta löytyy? -> iPhone, Sonera Viihde ja läppäri. Näillä pärjää jo yllättävän hyvin.

Kerro jokin hauska fakta itsestäsi? -> Javelin Masters 2 -ennätys noin 113 metriä

Harrastuksesi? -> Urheilu kaikissa mahdollisissa muodoissa.

Jos olisit puhelin, mikä puhelin olisit? -> Pöytä-gsm. Toimii aina.

Aikaisempi työkokemus? -> Asiakaspalveluduuneja ja vahtimestarin sijaisena yms.

Miksi liityit Klaaniin? -> Jotta voin auttaa ihmisiä osaamiseni mukaan

Missä näet itsesi parin vuoden päästä? -> En mieti asioita noin pitkällä tähtäimellä. Tehdään tästä päivästä hyvä!

Vuoden 2015 ensimmäinen esittäytyminen eli pitää huutaa: "EKA! Paljon viive?"

 

Kotoisin Pudasjärveltä pienestä 8-hengen maalaiskylästä. Pikkuhiljaa hivuttautunut tänne napapiirille Rovaniemelle koulutuksen, kaverien ja työn kautta. Ikää kertynyt 27v ja siinä ajassa nyt vähän tänne jämähtänyt asumaan puolison + 2 pojan kanssa. Koulupohjaa Ammattilukio (YO + datanomi) sekä Ammattikorkeakoulusta inssin paperit ohjelmistuotannon puolelta.

 

Mukavaa päästä Teidän kanssa porisemaan asioista ja toivon klaanin kautta saavani paljon uutta opittavaa!

 

Nimi--> Antti L

Titteli--> Asiantuntija

Kahvia vai teetä? Vaiko energiajuomaa?--> Kahvia tottakai.

Lasi puoliksi tyhjä vai täysi?--> Lasi aina tyhjäksi, sitte täytetään

Millaisia digilaitteita sinulta löytyy--> Kaikkea on ehtinyt kertymään vuosien varrelta. Viimeisimpänä GoPro Hero 3 Black-kamera minkä kanssa on tullut puuhasteltua.

Harrastuksesi--> Kaikki pärisevät härpättimet (paitsi ruotsalainen perspäristin). Metsästys, kalastus ja muutenkin luonnossa liikkuminen.

Jos olisit puhelin, mikä puhelin olisit--> Nokia 3310

Aikaisempi työkokemus?--> Marjanpoiminnasta ylenin kukkamyyjäksi joten kaikkea on tullut kokeiltua. Virallisesti digi/IT/kodin elektroniikan laitteiden myyntikokemusta Anttilasta sekä Mustassa Pörssissä.

Miksi liityit Klaaniin?--> Lähdin mukaan koska klaanipäällikkö minut siihen nimesi :smileyindifferent: No eikun pitäähän kaikkee uutta päästä kokeileen ainakin kerran!

Missä näet itsesi parin vuoden päästä?--> Kalifiksi kalifin paikalle? Uusia haasteita otan vastaan mielelläni joten enköhän löydä itseni parin vuoden päästä jossain tukkaputkella painattelemassa.

Nimi: --> Ulla_M     

Titteli: Asiantuntija

Kahvia vai teetä? Vaiko energiajuomaa? -->teetä aamulla, kahvia päivällä.

Lasi puoliksi tyhjä vai täysi? -->Täysi tottakai

Millaisia digilaitteita sinulta löytyy? --> Puhelimet ja läppärit löytyy

Kerro jokin hauska fakta itsestäsi? hauskoja faktoja olisi niin paljon...

Harrastuksesi? --> liikunta monenlaisessa muodossa ja monia muitakin juttuja, puutarhan hoito, lukeminen, hyvä ruoka

Jos olisit puhelin, mikä puhelin olisit? --> Lumiasta tykkään

Aikaisempi työkokemus? --> samassa talossa töissä koko uran, ja se on tosi pitkä

Miksi liityit Klaaniin? --> tää on hauskaa ja hyödyllistä

Missä näet itsesi parin vuoden päästä? --> tässä samassa paikassa, toivottavasti

Mitä muuta haluat kertoa itsestäsi? --> tykkään olla töissä täällä, kukaan ei uskoisi jos kertoisin kuinka kauan olen jo ollut ja edelleen jatkuu. monenlaista on tehty ja mukavaa on ollut. on hauska jutella ihmisten kanssa ja etsiä parhaat ratkaisut asioihin

Tervehdys! Oikea nimi : Timo Virtanen Nelikymppinen isä ja insinööri Nousiaisista, Turun lähistöltä. Tietotekniikka ja tiedonsiittoon liittyvä harrastus ja väsääminen alkanut joskus Commodore 64:lla ja RESCO V.21 300bps modeemilla BBS maailmassa. Myös oma boxi vastaili öisin. Nykyisin tulee satunnaisesti vielä BBS puolella käytyä. Päivätyö laivatekniikan parissa, muutoin kiinnostunut puuhastelemaan kaikkea mahdollista joka liitty tietotekniikkaan / mobiilitekniikaan / luontoon / näiden yhdistelmään ja vähän kaikkeen muuhunkin. Ilmeisen aloittava bloggaaja näistä kaikista. Verkosta tavoittaa yleensä nopeiten Twitteristä (@tivirtanen) Laitteita löytyy joilla verkossa pyörin mobiilina kännyköitä Huawei, iPhone 4S, iPhone 5, Huawei tabletti, Samsung tabletti. raspberry PI, joitain Linux koneita, iMac, Samsung äly telkkari, Xbox,..... iPhone 6 vakaassa harkinnassa. Klaani on juurikin se paikka, josta löytyy kiinnostavaa juttua ja ihmisiä. Pistän kuvan tässä joku päivä tähän profiilin jatkeeksi. Hyppään juttuihin mukaan, heittäkää myös Twiitillä jos siellä olette 🙂 Innolla keskusteluja odottaen Timo
Käyttäjätaso 2
Kunniamerkki +16

Esittely ja tietoa minusta löydät täältä: https://www.taisto.org/K%C3%A4ytt%C3%A4j%C3%A4:Minh

 

Miksi liityin klaaniin? -> No olen jo ennestään Soneran vanhalle palstalle kirjoittanut (reilu tuhat viestiä) niin kai sitä vielä jatketaan toiseen tuhanteen 😃

 

 

Vastaa