Jäsenet esittäytyvätNäytä ensimmäinen kirjoitus

114 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

Morjesta @tivirtanen ja @olkitu, tervetuloa molemmat Klaaniin :)

Moi, olen Wezcu80, löydätte Twitteristä samalla nimimerkillä, olen ammatiltani insinööri tietotekniikan alalta, olen harrastanut tietotekniikkaa pitemmän aikaa. Ensimmäinen matkapuhelimeni oli Nokia 2010, sittten 5110, 3330, 6020, N95, N97, Huawei Ideos X5, Samsung Galaxy S3, Lumia 920, Galaxy S4, Lumia 620, Lumia 630 DS, Galaxy Ace 4. Ensimmäinen tietokoneeni oli Spectravideo SVI-728 MSX, sen jälkeen ensimmäinen varsinainen pöytätietokoneeni oli 75MHz prosessorilla ja Windows 95 -käyttöjärjestelmällä varustettu PC. Pelikoneita on ollut, (ja on edelleenkin): NES, XBOX360 ja Nintendo Wii.

 

Nimi: --> Wezcu80

Kahvia vai teetä? Vaiko energiajuomaa? --> Teetä. Joskus myös energiajuomaa.

Lasi puoliksi tyhjä vai täysi? --> Riippuu tilanteesta, useimmiten tyhjä.

Millaisia digilaitteita sinulta löytyy? --> Muutama älypuhelin, läppäri, tablettitietokone, pöytätietokone.

Kerro jokin hauska fakta itsestäsi? --> Minulle on tullut tavaksi, etten hävitä mitään sopimuspapereita pois, vaikka sopimus olisi mennyt vanhaksi. (Esimerkkinä ensimmäisen puhelinliittymäni sopimus Soneralle vuodelta 1999.)

Ensimmäinen kosketukseni sähkötekniikkaan oli virrallisen sähköjohdon katkaisu saksilla. 

Harrastuksesi? --> Lenkkeily, kuntosali, asukastoimikunta, tietotekniikka...

Jos olisit puhelin, mikä puhelin olisit? --> Vaikka pidän paljon uudesta tekniikasta, niin olen silti kuin ensimmäinen matkapuhelimeni: Nokia 2010.

Aikaisempi työkokemus? --> Tietokoneiden kasaus- ja huoltotehtävistä ilta- ja viikonloppuvalvontaan, mainosten lajittelusta ja -jakamisesta puhelinmyyntiin, taloelementtien lastauksesta ja pientavaran niputuksesta pienmetallivalutavaran jälkikäsittelyyn.

Miksi liityit Klaaniin? --> Olin kirjoitellut jo jonkin verran vanhalle palstalle, ja aina silloin tällöin tulee jotain kysyttävää.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

Morjesta @Wezcu80 ja tervetuloa myös tänne Klaanin puolelle :)

jasse lapista rapia 30v käppänä klaaniin liittymäsä iha mielenkiinnosta..ja no vuosia soneran asiakas pää asiasa tyytyväinen 

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

Morjesta @jasugam69 ja tervetuloa Klaaniin :)

Saakos kysäistä että mistä päin Lappia olet? Itse muutin tänne Vaasaan Kuusamosta, kotoisin olen Posiolta. Olen asunut myös Rovaniemellä joten siksi kyselen kun voidaan olla ehkä saman kylän poikii :) Edit: Lisäsin tägäyksen

Tervehdys kaikille!

 

Pitkän pohdinnan jälkeen uskaltauduin rekisteröityä tänne Klaaniin. Nimi on Pete ja kehitän täällä Soneralla meidän kuluttajien tuotetarjoomaa. Alla hieman lisää faktaa ;)

 

Nimi: --> Pete

 

Titteli: --> Asiantuntija

 

Kahvia vai teetä? Vaiko energiajuomaa? --> Kahvia ei voi koskaan nauttia liikaa.

 

Lasi puoliksi tyhjä vai täysi? --> Ihan kummin vaan. Pääasia on, etteivät lasit lopu tosipaikan tullen kesken.

 

Millaisia digilaitteita sinulta löytyy? --> Monipuolisesti Android, Windows ja IOS käyttiksen omaavia puhelimia. Tablet puolella pääkäytössä iPad. Tietokonepuolella luotetaan toistaiseksi PC maailmaan.

 

Kerro jokin hauska fakta itsestäsi?   Olen kokeillut kansantansseja ja toiminut Las Vegas-häiden pastorina.

 

Harrastuksesi? --> Musiikki ja matkailu. Keväästä alkaen myös vahvasti liikunta, koska kesäkuntoon viimeistään 2016;)

 

Jos olisit puhelin, mikä puhelin olisit? --> Nokia 3310. Suhteellisen varmatoiminen, mutta meillä jokaisella on omat herkät hetkemme.

 

Aikaisempi työkokemus? --> Joitakin hairahduksia elämän aikana, mutta vuodesta 2002 Soneralla. Myyntiä, myymäläketjun kehitystä, markkinointia, tukkuliiketoimintaa ja nyt kuluttajatarjooman kehitystä.

 

Miksi liityit Klaaniin? --> Toivon, että pystyn olemaan avuksi erityisesti mobiilituotteitamme koskevissa kysymyksissä ja keskusteluissa. Toivon saavani täältä myös paljon apuja, ideoita ja kehitysehdotuksia tuleviin uusiin tuotteisiin, palveluihin ja liittymiimme.

 

Missä näet itsesi parin vuoden päästä? -->  Toivottavasti jossain lämpimässä paikassa.

 

Mitä muuta haluat kertoa itsestäsi? --> Työskentelen Soneralla kuluttajatarjoomayksikössä. Vahvaa osaamisaluettani ovat mobiilipuolen tuotteen ja palvelut. Olen ollut lanseeraamassa ja kehittämässä mm. Sonera Sopiva, Yhdessä ja Liikkuva Netti-liittymätuotteitamme. Voit kysyä minulta myös esimerkiksi matkapuhelimen käytöstä ulkomailla tai ajankohtaisista kampanjoista ja tarjouksistamme. Erityisen lähellä sydäntäni on X-nuorisokonsepti 18–25 vuotiaille. Jos olet nuori, niin saatamme törmätä #xänä erilaisissa tapahtumissa ympäri Suomen. Saa tulla vetämään hihasta ja vaihtamaan kuulumiset 😉 Lisää tietoa minusta Soneran urapolkuja sivulta (http://www.sonera.fi/tutustu+meihin/toihin+soneralle/urapolkuja/petri+lindqvist)

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

Morjesta @PeteLi ja tervetuloa Klaaniin :)

Keminmaan poikia olen ja tällä kylällä koti osote aina ollu vaikkakin vuojen rollosaki asustelin varuskunnassa 🙂 ja siit töihin ja rekka hommiin noin 4.5v ympäri norjaa,ruottia,ja suomea asustelin.ja sen jälkeen teuras autonkuljettajana reilu vuojen Pohjois-Pohjanmaa Lapin läänin alueella.. Nyt 7vuotta ollu sairas eläkkeellä ja perehtynyt tietokoneisiin ja muihin elktroniikka härveleihin ennen aika ei niihin riittänyt..
Klaaniin liityin uteliaosuuvesta ja mielenkiinnosta laitteita löytyy Android tablettia ja win pohjaisia peli tietokoneita ja Applen iPhone 4s ja tulossa ensiviikolla iPhone 6..
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

@jasugam69 Heh, itsekin kävin Rollossa intin, OIT:ssa ja 12kk vierähti minullakin 😃 Mukava kun tulit Klaaniin, täällä jutellaan kaikista noista mistä sinäkin tykkäät joten jäähän seuraamaan menoa ja osallistu keskusteluun aina kun siltä tuntuu :)

Hei!

 

Aloitin vastikään oman työni ohessa hommat laiteohjeiden parissa ja siksi tulin tänne Klaaniin lukemaan teidän juttuja ja poimimaan niistä vinkkejä omaan tekemiseeni! Osallistun myös jonkun verran keskusteluun, #koskamävoin! Blogista löytyy aloitukseni laiteohjeista uhkana tai mahdollisuutena, käykää kommentoimassa!

 

Ja se varsinainen työni: tavallisessa arjessani vastaan puhelimeen Soneran matkapuhelinpuolen vikapalvelussa, kuluttajapuolella. Ratkaisen ongelmia jo melkein kolmen vuoden kokemuksella ja ainaisella innokkuudella!

 

Nimi -> Anne S

Titteli -> Asiantuntija

Kahvia vai teetä? -> Yksi kuppi hyvää kahvia aamulla riittää!

Lasi puoliksi tyhjä vai täysi? -> Tilanne vaihtelee välillä hyvinkin rajusti, mutta positiiviseen pyritään!

Millaisia digilaitteita sinulta löytyy? -> Puhelimena iPhone 5S. En ole teknologiafriikki paitsi käytössä olevan matkapuhelimen suhteen, sen sijaan parempi puolisko kantaa kotiin kaikenlaista tulevaa elektroniikkajätettä siitäkin edestä. Oma osani on siis olla se melkein etunenässä oleva kuluttaja, kun hän on varhainen omaksuja ja laitteiden kiertokulku on häneltä minulle ja minulta pöytälaatikkoon.

Kerro jokin hauska fakta itsestäsi? -> Minulla on puolivuosittainen vakava neuloosi: puikot ojossa väkerrän huivin, paidan tai sukat melkein valmiiksi ja sitten hylkään työn laatikkoon jatkaakseni sitä monen kuukauden päästä. Ihan hyviä ne on, mutta valmistuvat yleensä väärään sesonkiin.

Harrastuksesi? -> Kuntoilu, retkeily, valokuvaus, yhdistystoiminta, matkailu. Perheeseen kuuluu kaksi koiraa, joiden kanssa menee paljon aikaa.

Jos olisit puhelin, mikä puhelin olisit? -> Olisin varmaankin jokin Nokian N-sarjalainen: auttamattoman pois muodista ja taloudellisesti kannattamaton, mutta todella käyttökelpoinen ja aikansa huipputuote. Löytyy hyvä kalenteri ja kaiuttimissa on kirkas ääni.

Aikaisempi työkokemus? -> Olen tehnyt töitä monella alalla, mutta se on todettu vuosien varrella, että olen kutsumusasiakaspalvelija!

Miksi liityit Klaaniin? -> Tämän avasinkin tuossa ylhäällä, eli paitsi rakkaudesta mobiiliteknologiaan, myös rakkaudesta laiteohjeisiin!

Missä näet itsesi parin vuoden päästä? -> Näen itseni hyvinvoivana, työtään rakastavana ja mahdollisesti vielä samoissa tehtävissä tai hyvin läheisesti tähän työhön liittyvässä tehtävässä, esimerkiksi kouluttajana tai somen parissa.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

Tervetuloa @AnneS Klaaniin 🙂 Ja kiitos blogauksestasi :)


@AnneS kirjoitti:

Jos olisit puhelin, mikä puhelin olisit? -> Olisin varmaankin jokin Nokian N-sarjalainen: auttamattoman pois muodista ja taloudellisesti kannattamaton, mutta todella käyttökelpoinen ja aikansa huipputuote. Löytyy hyvä kalenteri ja kaiuttimissa on kirkas ääni.Repesin :smileylol:

Välittömästi tuon luettuani ajattelin Nokia N73:sta...

Nimi: --> Mikko Kummelus

Titteli: --> Päivätyössä Senior Delivery Coordinator

Kahvia vai teetä? Vaiko energiajuomaa? --> jis näistä valittava ni energiajuoma, mutta mielummin kokis. Ei siis teetä tai kahvia ollenkaan.

Lasi puoliksi tyhjä vai täysi? --> puoliksi tyhjä

Millaisia digilaitteita sinulta löytyy? --> Applen kelloa lukuunottamatta käytännössä kaikki kyseisen firman laitteet, osa pariin kertaan.

Kerro jokin hauska fakta itsestäsi? --> Olen ollut haddawayn keikalla Suomessa, jonka jälkeen takahuoneessa rupattelemassa hänen kanssaan. :D

Harrastuksesi? --> Konsoliajopelit, rc lennokit

Jos olisit puhelin, mikä puhelin olisit? --> Android, niin monimutkainen ja sekava ettei siitä kukaan mitään tolkkua ota, vaikka niin väittävät.

Aikaisempi työkokemus? --> Taksikuskin hommia, kouluttajan hommia, myyntityötä jne.

Miksi liityit Klaaniin? --> Matkalainen tuli tilattua ja sen keskustelu kiinnosti.

Missä näet itsesi parin vuoden päästä? --> En osaa nähdä oikean ikinä itseäni missään tulevaisuudessa, joten katsotaan....

Mitä muuta haluat kertoa itsestäsi? --> Työskentelen Soneralla Teknologianvaihdossa. Eli korvamme kiinteitä puhelin ja laajakaistayhteyksiä langattomilla palveluilla. Joko linjojen huonon kunnon, tai esimerkiksi sähköyhtiön pukujen vuoksi.
Siviilissä olen maalla asuva 6 ja 3 vuotiaiden lasten isä, joka tykkää kaikesta mikä liittyy elektroniikkaan.

Joko olet kerännyt oman lankaliittymäsi pois ?

Tavallaan. :)
Olen toisen operaattorin alueella itse ja kiinteät linjat sais kyllä tänne, mutta hinta on niin hävytön (8megan Adsl 79e), että mielummin menen Soneran 4G yhteydellä 12,90e/kk (hullujen päivien tarjous) ja nopeus paukkuu 50megan rajaan. 🙂

Perus IT säätäjä, päivät töissä ja illat kotona näitä vermeitä värkkäilen. Kotisivut löytyvät täältä ajoittain tulee myös blogattua. Omat mielipiteeni ovat luonnollisesti omia mielipiteitäni ja niitähän myös riittää.

Titteli: Tirehtööri

Ammatti: ICT Säätäjä

 

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20
Tervetuloa Klaaniin @Sami_Lehtinen 🙂
Itseoppinut naapureiden atk- yms. tuki turusta Tittelinä normiduunari ja ammattina tällä hetkellä trukkikuski
Pitäisikö esittäytyä. Olen Kai Raisiosta ja ruune palstalla.
En oikein hallitse näitä älyjuttuja kun ne ovat tulleet niin hiljattain mukaan. Onko meitä 8-kymppisiä muitakin?
Käyttäjätaso 2
Kunniamerkki +16

@ruune Kaikkea ei voi hallita aina, mutta täälä klaanissa voit kysyä aina jos on ongelmia älylaitteiden tai muissa tietokonelaitteissa.   Mitä laitteita sinulla on? Mitä palveluja käytät Soneralla?

Sonera sopiva se lienee ja laajakaista tablettiin.

 

Älykännykän käyttöä yritän oppia. Lumia 830

 

Palataan asioihin päivemmällä ja tässä osoitteessa

 

ruune

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

Morjesta ja tervetuloa Klaaniin @teerou ja @ruune :)

Klaanin ikäjakauma on laaja ja hyvä niin 🙂 Klaani on hyvä paikka tosiaan kysellä ja saada apua vaikka niihin puhelimiin liittyen. Täällä meillä on osio puhelimia ja tabletteja varten --> linkki. Ei muuta kuin tutustumaan millaisia valmiita keskusteluita jo löytyy, ja jos haullakaan ei löydy aiheeseen sopivaa keskustelua niin voit aina aloittaa uuden :)

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +19

Enpä ole muistanut esittäytyä. Olen tälläinen kantapäänkautta oppinut tietotekniikan harrastaja. Ensimmäinen kosketus taisi olla joskus 1987 sairaalassa, kun kirjasin potilaita tietokoneella osastoille. Soneran asiakkaana olen ollut vuodesta 1999 taikka taisi olla Tele silloin. Ensimmäinen puhelin oli Nokian gsm 2110 ( melkoinen halko ). Sittemmin ollut useampia Nokialaisia, mutta keväällä muutin tyystin suuntaa ja laitoin Sonyn android puhelimen veden- ja pölynkestävän sekä paremmalla kameralla varustetun Xperian. Ja kävi tuossa joulukuussa tuuri, kun voittaa pärräytin Samsungin 4G tabletin sim-korttipaikalla. Voi siis siitä olla hyötyäkin kun täällä netissä notkuu 😉 Onpa vielä pari kannettavaa ja yksi pöytäkonekin talossa. Vaikka perheestä löytyypi tietotekniikan melkein valmis ammattilainen, niin minähän se näitä koneita ja muita aparaatteja operoin, jos niihin vikkaa ilmaantuu. On vissiin pitempi pinna ja kärsivällisyys joskus periytyny 😉  Niin ja nainen vieläpä.

kiisseli67

Itse olen tietotekniikan parissa askarrellut vajaan 20 vuotta. Ammattini on kuitenkin sähkövoimatekniikan puolelta eli vahvavirran parissa vietän ison osan ajastani. Tietoliikennetekniikkaa ja ohjelmistotekniikkaa on myös kuitenkin tullut aikanaan opiskeltuakin ja osin näitä tulee edelleen harrastettuakin.

 

Kotoa löytyy aktiivikäytöstä läppäreinä IBM T40, IBM X60s, IBM/Lenovo T60, Apple MacBook Air. Puhelimena iPhone 5S ja iPhone 6 Plus. Tablettina Lenovo Thinkpad Tablet 2 (en suosittele) ja iPad Mini.

 

Liittymiä on kolmelta suurelta operaattorilta - kenenkään painostuksesta huolimatta en ole vielä onnistunut keskittämään asiakkuutta - kuitu otetaan siltä joka sen tarjoaa ja muut sitten niiltä kenellä on paras kuuluvuus/palvelupaketti :smileyhappy:

 

Itse pidän erityisesti toimimattomista laitteista ja niiden korjaamisesta, toimivien laitteiden käyttäminen kun on tylsää - toki niitäkin pitää hyllyssä olla :smileyhappy: Ulkoilun ja kalastuksen lisäksi harrastan myös tietotekniikkaa ulkoiluttamista... Hardware Maintenance Manualit ovatkin täällä kovassa käytössä :smileyhappy:

 

Askartelen myös erilaisten kotiautomaatiosysteemien, erityisesti mittaus- ja kenttäväyläsysteemien, parissa ja esimerkiksi lämpötilojen ja kosteuden mittaamiseen on useampia verkkoon kytkettyjä mittareita eri paikoissa. Näitä tietoja sitten tallennan tietokantoihin ja analysoin, jos aikaa on.

Vastaa