Ohjelmaopas ei toimi

  • 11 December 2014
  • 6 kommenttia
  • 0 katselukertaa

Ohjelmaopas ei toimi ja tästä johtuen ei kerro minkään kanavan ohjelma tietoja lukee vain että Kanavan ohjelmatietoja ei ole saatavilla. Vianmäärityksessä ilmoittaa että järjestelmä on havainnut virheen Ohjelmaopas kohdassa ja vaikka käynnistää palvelun uudelleen on ohjelma tiedot edelleen pimennossa mikä avuksi?

6 kommenttia

Hei Howardstern,

Vika on tiedossa ja sitä selvitetään. Älä resetoi digiboxia.

Ongelmasta ollaan luomassa häiriötiedoitetta sivuillemme, josta voit seurata koska vika on korjattu.

Pahoittelemme häiriöstä aiheutuvaa haittaa
Onko mitään tietoa koska tämä ehkä korjaantuu? Ollut jo useamman viikon ettei ole voinut katsoa salkkareita HD:na (tai mitään muutakaan) ;).
Hei Janttu83

Vika on korjattu. Mikä modeemi sinulla on käytössä? Meiltä on lähetetty sinulle vasta uusi Thomsonin TG789. Sinun kuuluisi käyttää tätä modeemia nykyisin. Ohjeita Thomsonin kytkemiseen löydät täältä: http://www5.sonera.fi/ohjeet/Thomson_TG789

Uskoisin, että KotiTV lähtee toimimaan modeemin vaihdon jälkeen. Saatat mahdollisesti joutua resetoimimaan digiboksin. Ohjeet siihen löydät täältä: http://www5.sonera.fi/ohjeet/Sonera_Kot ... atilanteet

Jatketaan asian tutkimista mikäli näistä ohjeista ei ole apua.
Moi. Käytössäni on Telewellin modeemi, lähinnä siitä syystä että se saa 2 megaa nopeamman yhteyden kuin muut testaamani. Lisäksi tarvitsen DDNS palvelua sekä portinohjjauksia, joita ei ilmeisesti tuossa lähettämässänne mallissa ole. Mutta siis ennen on hyvin toiminut Telewellillä, miksi se on nyt yht-äkkiä rikki?
Ok, löysin täältä foorumilta ohjeen ja nyt toimii myös Telewellillä.


portit : 1+2 router , 3+4 bridged. 0/35 bridgedin arvoksi hallintapaneelissa.
modeemin reboot ja kotiTv toimii moitteettomasti multicast adsl-yhteydellä.
tuliterän thomsonin arkistoin kaappiin. KotiTv kiinni kaapelilla Telehellin portissa
4, joka siis nyt bridged ja 0/35.


Itsellä tosin 1+2+3 router ja 4 bridget, mutta ratkaiseva tekijä oli muuttaa VCI arvo 33:sta 35:een nelos portin kohdalla.
Taas Ohjelmaopas ei toimi ja tästä johtuen ei kerro minkään kanavan ohjelma tietoja lukee vain että Kanavan ohjelmatietoja ei ole saatavilla. Vianmäärityksessä ilmoittaa että järjestelmä on havainnut virheen Ohjelmaopas kohdassa ja vaikka käynnistää palvelun uudelleen on ohjelma tiedot edelleen pimennossa mikä avuksi ja lisäksi mikään kanava ei näytä kuvaa.

Vastaa