Sonera MIX S ja sonera viihde

  • 11 December 2014
  • 1 kommentti
  • 0 katselukertaa

Miksi sonera viihteen käyttäjille ei tarjota perus eurosport kanavaa mix s pakettiin mutta tarjolla on kyllä eurosport2 kanava. Sonera Kaapeli-TV katsojat pääsevät nauttimaan eurosport kanavan tarjonnasta kaapelikortti maksun hinnalla joka on 2,90€/kk, mutta Sonera viihteen käyttäjät joutuvat maksamaan 19,90€/kk jos haluavat eurosport kanavan näkyviin. Miksi sonera ei tarjoa eurosport kanavaa mix s paketissa sonera viihde käyttäjille? Esim. Elisan vastaavassa viihde palvelussa kaapelikorttikanavat ovat viihteessä peruskanavien joukossa eikä niistä tarvitse maksaa ylimääräistä. Miksi sonera kaapeli ja viihde käyttäjät ovat eriarvoisessa asemassa kun toinen saa eurosportin n.3€ ja toisen pitäisi samasta maksaa lähes 20€ kuukaudessa?

1 kommentti

Hei howardstern!

Se on ihan totta, että kaapelikorttiasiakkaat saavat Eurosportin halvemmalla, jos kyseisen kanavan sisältävät paketit eivät muilta osin kiinnosta. Kaapelikortti ja Sonera Viihde ovat kuitenkin ihan eri palveluita ja joissain tapauksissa Viihde-asiakkaat ovat vähän paremmassa asemassa.

Laitetaan tottakai palautteesi eteenpäin! Olisihan se mukava juttu, jos Eurosport saataisiin Viihteessä esimerkiksi juuri tuohon Mix S -pakettiin, kuten ehdotit. Mix S on kuitenkin edullisempi kuin Mix M, johon Eurosportin pystyy nytkin valitsemaan mukaan.

Vastaa