Poissaolotiedote ohjaa puheluita vapaa-aikanasi

  • 10 March 2021
  • 0 kommenttia
  • 22 katselukertaa

 

 

 

Poissaolo- ja lomatiedote on liittymääsi kytkettävä palvelu, jolla voit poissaollessasi ohjata työpuhelut haluamallesi henkilölle. Palvelun avulla saat tiedotettua sinua tavoittelevaa henkilöä kun olet lomalla tai kiinni tärkeässä palaverissa. Voit hallinnoida tiedotetta tekstiviesteillä.

 

Kun tiedote on päällä ja sinulle soitetaan, äänivalikko ohjaa soittajaa eteenpäin ja soittaja valitsee yhden etukäteen määrittelemistäsi vaihtoehdoista. Voit määritellä kolme erilaista vaihtoehtoa joiden mukaan puhelu yhdistetään eteenpäin:

 

  1. Puhelu yhdistetään määrittelemääsi yrityksen yhteysnumeroon (kotimainen lankanumero, Telian matkapuhelinro, 042-alkuinen vaihdepalvelunro, 020- alkuinen Cid-nro tai Telialle siirtynyt yritysnumero). Huom! Toisen operaattorin matkapuhelinnumeroa ei voi määritellä yrityksen yhteysnumeroksi. 
  2. Puhelu yhdistetään sinulle (Tämä on määritelty palveluun valmiiksi, ei muutettavissa).
  3. Puhelu yhdistetään vastaajaasi (Jos vastaaja on käytössä. Tämä on määritelty palveluun valmiiksi, ei muutettavissa).

Voit ajastaa tiedotteen alkamaan tiettynä päivänä ja kelloaikana, esimerkiksi kello 08:00-17:00 tai vaikka heti. Valitse lomatiedote loman ajaksi ja poissaolotiedote muun poissaolon ajaksi. Jos haluat niin voit myös valita perheenjäsenet ja muut tärkeät henkilöt ohittamaan tiedotteen automaattisesti.

 

Nyt voit vapauttaa itsesi arjen huolista! Leppoisaa lomaa!

 

Palvelukohtaiset ohjeet tiedotteen aktivoimiseksi:

 

Viestintäpalvelu VIP:n käyttäjien poissaolotiedote

Jos yrityksessänne on käytössä Viestintäpalvelu VIP ja sen uudempi versio (jossa käyttäjätunnus on matkapuhelinnumero tyyliin fi0401234567@firma.fi), poissaolotiedote tehdään kirjautumalla VIP-palveluun https://vip.telia.fi/login  tai suoraan VIP Softphonesta tai VIPin mobiiliapplikaatiosta. 

Jos sinulle tulee kysyttävää Touchpointiin tai Viestintäpalvelu VIPin käyttöön liittyen, kannattaa olla yhteydessä yrityksesi VIP-pääkäyttäjään.

 

Touchpoint-mobiilivaihteen käyttäjien poissaolotiedote

Jos yrityksessänne on käytössä Touchpoint-mobiilivaihde, voit tehdä poissaolotiedotteen Touchpoint-mobiilisovelluksen Minä-välilehdeltä. Lue lisää Touchpoint ohjeesta https://www.telia.fi/yrityksille/tuotteet/toimisto/asiakaspalvelu-ja-puhelinvaihde/touchpoint#ohjeet

 

Poissaolotiedotteen hallinnointi telia.fi-sivustolla

Poissaolo- ja lomatiedote löytyvät telia.fi-sivustolle kirjauduttuasi liittymän lisäpalveluista Käytössäsi nyt -kohdasta.

 

Asiakastuki-sivusto https://www.telia.fi/yrityksille/asiakastuki

Löydät ohjeita niin lomatiedotteen kytkemiseen kuin esimerkiksi laitteiden ja liittymien ohjeita.

 

Muuta kysyttävää?

 

Voit olla meihin yhteydessä chatissa, puhelimitse tai jättämällä palvelupyynnön Minun Telia Yrityksille -asiointipalvelun kautta.

 

Telia.fi

Auki 24/7

Kirjautumalla telia.fi-sivustolle pääset muun muassa katsomaan PUK-koodisi, hallinnoimaan vastaajaasi, muokkaamaan poissaolotiedotteita ja tarkistamaan saldosi.

Kirjautuminen onnistuu työsuhdeliittymäsi puhelinnumerolla. Pääset sivulle täältä:

https://www.telia.fi/yrityksille/kirjaudu

 

Telia Käyttötuki 060015500

 2,25 €/min + pvm/mpm (alv. 24 %). Ma–pe 8–20, la 9–16.30.

Käyttötukemme auttaa sinulle laitteiden käytön ongelmissa sekä ohjelmistojen asennukseen ja käyttöön liittyvissä kysymyksissä.

Löydät telia.fi -sivustolta aina ajan tasaiset yhteystiedot yritysasiakkaille


EDIT: lisätty yhteystiedot yritysasiakkaille linkki 5.1.2022


0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa