Yrittäjä – näin otat Liigan käyttöön

  • 10 March 2021
  • 0 kommenttia
  • 16 katselukertaa

 

 

Moni tykkää katsoa Liigaa kotisohvalla, mutta yhä useampi haluaa ympärilleen sopivan miljöön. Nyt ravintolasi tai toimitilasi voi toimia Liiga -fanien olohuoneena!

 

Tarjoa koko Liiga-elämys asiakkaillesi Telia TV Yrityksille -palvelulla

 

Liigan näyttämistä varten tarvitset Telia TV palvelun. Telia TV yrityksille on joustava ratkaisu, jossa digiboksin käyttöön tarvittava internetyhteys voidaan muodostaa millä tahansa internet/data liittymällä – Liiga toimii siis myös ilman kiinteää Telian liittymää. Liigapaketilla varmistat jokaisen matsin näkemisen aina runkosarjasta finaalipeleihin.

Voit näyttää asiakkaillesi kaikki jääkiekon Liiga -matsit suorana ja voit valita, mitä ottelua milloinkin seurataan. Kaikki pelit näkyvät suorana HD -lähetyksenä ravintolaasi ja maksat vain kisakuukausista. Palvelu on siis käytettävissä myös tauon aikana, näet siis muun muassa televisioitavan pre-seasonin ilman lisämaksua. Telia TV:n mukana tulevan digiboksin kautta saat myös Cmore Urheilun, Viasatin ja Toto TV:n helposti käyttöösi.

 

Paketin sisältö

 

Liiga -paketti sisältää UHD -yhteensopivan 5.1 kotiteatteriäänellä varustetun digiboksin, kaukosäätimen digiboxiin sekä tarvittavat liitäntäjohdot (HDMI, verkkokaapeli 1,5m). Voit yhdistää digiboxin langattomasti modeemiin, jolloin voit sijoittaa modeemin langattoman verkon toimivuuden kannalta parhaimpaan paikkaan ja digiboxi voi sijaita tarvittaessa lähellä tv-ruutuja. Parhaimman katselukokemuksen saat kuitenkin, jos yhdistät digiboxin ja modeemin toisiinsa langallisesti.

Lisäksi saat maksutta markkinointipaketin, joka sisältää Liiga -brändätyt lasinaluset, pöytäesitteet, julisteet sekä digitaaliset markkinointimateriaalit ohjeineen. Digitaaliset markkinointimateriaalit sisältävät Instagram Stories -julkaisun, Instagram -kuvan, Facebook -julkaisukuvan sekä kansikuvan.

 

 

Yksi tai useampi näyttöruutu

 

Voit tilata myös tarvittaessa HDMI -splitterin, jonka avulla saat matsit näkymään yhtä aikaa usealla ruudulla. Toisen digiboxin ja HDMI -splitterin yhdistämällä voit toteuttaa ravintolaasi myös eri matsit eri ruuduille!

Esimerkiksi jos sinulla on yksi ruutu, jossa haluat näyttää Liiga -pelejä niin tarvitset Telia TV Yrityksille + Liiga -kanavan. Jos sinulla on useita näyttöruutuja ja haluat näyttää niissä kaikissa samaa matsia niin tarvitset näiden lisäksi HDMI Splitterin. Jos sinulla taas on useita näyttöruutuja ja haluat näyttää niissä jokaisessa omaa matsia niin tarvitset kaksi eri Telia TV:tä + Liiga -kanavan.

 

Kysy lisää ja tilaa Liiga helposti yritysmyyntipalvelusta, numerosta 020 355 800 (ma–pe 8–16.30, 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min).

 

 

 

 

Näin otat Liigan käyttöön

 

  1. Nouda digiboksi lähimmästä postitoimipisteestä.
  2. Yhdistä digiboksi käytössäsi olevaan nettiyhteyteen.
  3. Avaa sähköpostistasi linkki tunnuksen ja salasanan luomiseen.
  4. Kirjaudu Telia TV :seen ja aloita Liigan katselu.
  5. Markkinoi valmiilla materiaaleilla!

 

 

 

Saat apua käyttöönottoon tarvittaessa Telia Helpistä 0600 10 100 (2,50 €/puhelu + 2,50 €/alkava min + mpm/pvm, ma-pe 8 - 20, la 9 - 16.30).

Ongelmatilanteissa otathan yhteyttä Telia Häiriöilmoituksiin. Telia Häiriöilmoitukset korjaavat kiinteän verkon vikoja, mobiiliverkon vikoja sekä esimerkiksi Telia TV palveluvikoja. Lue lisää täältä.

 

Joko sinun lätkänjanoiset asiakkaat nauttivat liigahuumasta?

 

Katso otteluohjelma täältä ja valmistaudu lisämyyntiin!

 

 

 

 

Lue myös:

Liigassa yli 50 UHD -ottelua tulevalla kaudella – tuki laajenee

Älykiekko jatkossa käyttöön kaikissa halleissa  https://yhteiso.telia.fi/t5/Liiga-artikkelit/Alykiekko-jatkossa-kayttoon-kaikissa-halleissa/td-p/186381


0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa