Apple uutuudet 2021: Saatavuudet ja hinnat


Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22
  • Yhteisömanageri
  • 10332 kommenttia


 


Yleistä Apple iPhone 13 -sarjan ennakkomyynnistä ja toimituksista


 



  • Lähetimme tilauksesi jälkeen tekstarilla linkin tilausseurantaan, seuraa sitä niin tiedät miten tilauksesi etenee

  • Tässä ketjussa voit kysyä tarvittaessa lisätietoja

  • Lisäys 1.12. Tilauksesi jälkeen saat meiltä tekstarina linkin tilausseurantaan, josta löydät arvion toimitusajasta sitten, kun meillä sellainen on olemassa. Siihen asti lähetämme sinulle viikottain tilanneviestin tekstarilla.


 


Jos olet Yhteisön jäsen voit tilata sähköpostiisi ilmoituksen ketjuun tulleista uusista kommenteista. Katso oikea yläkulma ja Valinnat-valikko.


 


Tämä ketju aloituspostausta lukuunottamatta löytyy nyt myös telia.fi -sivustolta. Nyt vois siis seurata ennakkomyynnin ja toimitusten etenemistä täällä Yhteisössä tai telia.fi -sivustolla. Voit myös kysyä ja keskustella jommalla kummalla saitilla tahansa, peukuttaa kommentteja ja niin edelleen.


 


-- 


 


Lue myös:



 


557 kommenttia

@KpaLi No en kyllä tiedä saako ees huomennakaan tekee vaa mieli perua sitä tilausta mut sillee en haluu….

Herranpieksut sentää nyt on kyseessä muutamat päivät. Ja vaikka olis pari viikkoakin ni mitä sitten. Kyllä muakin harmittaa pirusti etten luuria viikonlopuks saa. Kaikkea nyt ei aina voi saada heti. 😃>

@KpaLi Milloin edes iPhone 13 tulee kauppoihin?

@KpaLiEsim. Elisa aloitti puhelimien lähettämisen monta tuntia ennen, kuin Telia. Kyllä se vaan Teliakin pystyy itse vaikuttamaan mistä on valmis maksamaan ja mistä ei kuljetus asioissa ja henkilöstössä. Mutta voit sinä jatkaa Telian puolustelua täällä jos siltä tuntuu.

Vaikea sanoa, kun en operaattoria edusta muuten kuin asiakkaana. 🙂>

@KpaLi Totta mutta, kyllä tää systeemi vähän ärsyttää et jotkut jotka tilannu myohemmin niin saa aikasemmin kuin ne jotka tilannu aikasemmin 😕>

Paljonkos sulla on logistiikasta ja varastotyönteosta kokemusta? 😀>

 

Ei siihen Telia pysty juurikaan vaikuttamaan mihin aikaan se jonne saapuu rekalla varaston pihaan. Myös varastojen sijainneissa on eroa. Kuljetusyhtiön omat ajojärjestelyt. Muuttujia on tuossa maailmassa aika pirusti. 

@KpaLi Totta mutta, kyllä tää systeemi vähän ärsyttää et jotkut jotka tilannu myohemmin niin saa aikasemmin kuin ne jotka tilannu aikasemmin vaikuttaa epäreiluselta hommalta 😞>

Ketkä kaikki siis saanu tekstiviestin?

 

Odottaa varaston täydennystä…  eli ei tainnut ehtiä eka erään pe 17.9. klo 15:14 läpimennyt tilaus 13 Pro Max 256 poutapäivän sininen, ehkä sitten jo seuraavassa erässä…

Vissiin ihan muutama yhteisön käyttäjä pro mallia tilanneet on saanut tekstarin. 

Ite tilasin Pro max mallin hopeana 128gb mutta herran jumala että, epäreilune systeemi 😕>

Mullakin on koko päivän lukenu tuo odottaa varaston täydennystä. Sen verran tiuhaan oon tilausseurantaa päivitelly, että oletan sen tarkoittavan sitä, ettei ko laitteita ole vielä keritty vastaanottamaan. Toki voi olla, että erppi ei tuota statusta välttämättä päivitä automaattisesti, vaan siihen tulee keräilyssä status vasta sitten, kun on tilausjonosta nähty laitteiden riittävän myös tälle tilaukselle. Normaaleissa olosuhteissa varastosaldoa löytyessä siinä varmaan lukisi suoraan odottaa keräilyä.

Tilasin tuon Pro max 128gb heti kun tuli myyntiin ja viesti tuli reilu tunti sitten.

@ios18 onnittelut 🙂>

Pro max 256gb grabhite tilattu 17.9 klo 15.04. Nyt klo 18.15 tuli seurantakoodi…

Jos oikein laskin, niin noita erilaisia 13 sarjan puhelimia on yhteensä 62 erilaista.

 

Jos keskiarvolla laitteita tulee varastolle 50. Toisia enemmän toisia vähemmän, niin siinä hetki menee, kun käpistellään 3100 luuria.

@KpaLi Toivotaa vain että, 20:00 mennessä molemmat saa tekstiestin

Milloin teit tilauksen? @BiggieL 

Oma tilaus sisällä 15:06, Pro Max 256 harmaana. Varastolla keruussa, ei ole vielä postin seurantakoodia tullut. Arvioitu saapuminen 27. päivä.

Täällä joku kommentoi tilanneensa vasta julkaisua seuraavana päivänä, siinä vaiheessa veikkaisin olevan aika kaukana haaveilla ensimmäisestä kuormasta. Tämänlaiset laitejulkaisut tuppaavat olemaan loppuunmyytyjä jo muutamien minuuttien sisällä julkaisusta. Itsekin yritin ensin tilata kilpailijoiden nettikaupoista, jotka olivat täysin jumissa. Telialla sivut sentään toimivat ja tilaus meni läpi.

mistä sä näet arvioidun saapumispäivän itellä ei näy

 

 @Kari95 18 päivä

 

Mulla tuli tekstarina seuranta linkki ja sitä kautta näen arvioidun päivän ja tämän hetkisen tilanteen.

 

Edelleen varastossa keruussa..

 

 

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

@Suffelib  kirjoitti:

Eli jos tilausseurannassa on edelleen viimeisin asia tapahtunut 17.9. (Tilaus on käsittelyssä) niin voinee lopettaa hengityksen pidättämisen ja toivon elättämisen että olisi ehtinyt ekaan erään? 😁>




Ainakin jos nyt kello 18 mennessä ei ole tullut viestiä niin se tarkoittaa, että ainakaan heti huomenna puhelin ei saavu.

 

Vastaa