Apple uutuudet 2021: Saatavuudet ja hinnat


Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22
  • Yhteisömanageri
  • 10328 kommenttia


 


Yleistä Apple iPhone 13 -sarjan ennakkomyynnistä ja toimituksista


 



  • Lähetimme tilauksesi jälkeen tekstarilla linkin tilausseurantaan, seuraa sitä niin tiedät miten tilauksesi etenee

  • Tässä ketjussa voit kysyä tarvittaessa lisätietoja

  • Lisäys 1.12. Tilauksesi jälkeen saat meiltä tekstarina linkin tilausseurantaan, josta löydät arvion toimitusajasta sitten, kun meillä sellainen on olemassa. Siihen asti lähetämme sinulle viikottain tilanneviestin tekstarilla.


 


Jos olet Yhteisön jäsen voit tilata sähköpostiisi ilmoituksen ketjuun tulleista uusista kommenteista. Katso oikea yläkulma ja Valinnat-valikko.


 


Tämä ketju aloituspostausta lukuunottamatta löytyy nyt myös telia.fi -sivustolta. Nyt vois siis seurata ennakkomyynnin ja toimitusten etenemistä täällä Yhteisössä tai telia.fi -sivustolla. Voit myös kysyä ja keskustella jommalla kummalla saitilla tahansa, peukuttaa kommentteja ja niin edelleen.


 


-- 


 


Lue myös:



 


557 kommenttia

@TeroRe Tää systeemii niin epäreilune .......

Monet tilasi puhelimen heti 17.09. klo 15. Olen yllättynyt jos olet ekassa erässä. 

Paha näyttää arvioo toimituspäivästä jos sitä ei ole otettu vielä keräilyyn. Ts sitä hopeista 128 maxia ei ole joko otettu vielä kuormasta vastaan tai sitten ne on kaikki jo menny.

 

Eikä me kyllä toisaalta tiedetä edes varaston toimintatapaakaan. Otetaanko toisella pisteellä tavaraa varastoon minkä keretään ja toiset pakkaa vai otetaanko niitä vastaan ja pakataan laite kerrallaan. Joka tapauksessa täs vaiheessa tilanne lienee se, että tänään ei enää lähde just sun luuri jos et seurantakoodia ole saanu.

 

Jos seurantakoodi vielä tänään tulee klo 20 mennessä, niin lähtee varastolta huomenna. Samoin huomenna niitä varmaan vielä pakkaillaan ja viestejä puskee.

@Kari95 Mutta, tilasiko monet Pro maxia se on se kysymys

Vahvasti näyttää siltä että oma ennakkotilattu pro ei saavu huomiseksi. Tilattu muutamaa minuuttia yli mutta vahvistus kirjautunut vasta 15.27. Eli huomenna hakemaan jostain kaupasta jos vaan löytyy. Telian tilauksen sitten palauttaa kun se joskus saapuu. Varmaan monta muutakin vastaavaa tapausta tulee mutta ompahan seuraaville. Ei ole kyllä tänä vuonna mennyt mitenkään hyvin tämä ennakkotilaus, täytyy ens vuonna katsella suoraan applelta. 

Koitahan nyt biggie ymmärtää sekin, että niitä pro maxeja on 16 erilaista. 4 väriä kertaa 4 eri muistimäärää. Se et joku on saanu erilaisen maxin tän päivän toimitukseen ei ole mitenkään epäreiluutta.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

@BiggieL  kirjoitti:

@KpaLi Totta mutta, kyllä tää systeemi vähän ärsyttää et jotkut jotka tilannu myohemmin niin saa aikasemmin kuin ne jotka tilannu aikasemmin vaikuttaa epäreiluselta hommalta 😞>




Hmm, mistä me nyt puhutaan? Siitä että henkilö A ja B ovat on tilanneet prikulleen saman puhelimen (Malli ja muistikoko ja väri) ja B on tilannut myöhemmin niin hän saa puhelimen kuitenkin aiemmin kuin A?


 


Tosiaan uudemman kerran edelleen, tilausvahvistuksen aikaleima ei ole sama aikaleima joka määrittelee toimitusjärjestyksen. Ymmärrän, että se on ainoa aikaleima jota voitte verrata, mutta toimitusjärjestys määräytyy sen mukaan, että milloin tilaus on mennyt koko tilausputken läpi. Joskus tilaus käy erilaisissa tarkastuksissa, joka voi viivästyttää tilauksen läpimenoa.

Appleltakaan ei toinna tilata koska tänne susirajalle ei DHL tuo päivässä. Luotin teliaan neljättä vuotta putkeen, kertaakaan siinä ei ole onnistuttu 😁>

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

@AppleIphone  kirjoitti:

Ei ole kyllä tänä vuonna mennyt mitenkään hyvin tämä ennakkotilaus, täytyy ens vuonna katsella suoraan applelta. 




Ihan palautteena, kerrotko tarkemmin missä olemme epäonnistuneet? 🙂>

Hype on kova mut ei se elämä kaadu jos ei uutta omppua saa huomiseks. 😁>

Iphone 13 pro silver 128gb, tilaus vastaanotettu klo 15.04... ei kuulu ei näy enkä kyllä paljon toiveita elättelekkään jos menee entisten vuosien tapaan 😅>

Äsken pamahti postin seurantakoodi 15:06 tilattuun harmaaseen 256 Pro Maxiin. Kiitos ja kuittaus aspalle ja pakkaamon väelle!

Ei kaadu mutta, aattelin et se tulis synttäreinä kottin mutta olinkin  väärässä😂>

 

Ainakin itseäni vähän hiertää se, että tilaukset läpikäyvät noita mainitsemiasi tarkastuksia ennen siirtymistä jonoon. Tarkastukset toki ok, mutta jännä että kaikilla ei sitten mene niistä samalla vauhdilla läpi, ja siten jää jonossa jälkeen vaikka tilaus olisi tehty samaan aikaan.

 

Kilahti nyt mullekin tekstari, vähän myöhästyin siitä klo 18 mut jospa pian tulis kuitenkin 😁> yllättävän hyvinhän tämä näyttäisi menneen omalta kohdalta, vaikka toi tarkastusprosessi mullakin kesti sen ~15min.

 

// edit, tämä siis tuohon @TeroRe viestiin vähän ylempänä 

Määhän säästän tässä vaan rahaa, kun ei tarvi ostaa väliaikasia kuoria! 😉>

Parannusta olis, että kun operaattorit tiedostaa kyllä et omenat on tosi haluttuja niin vois ennakkoissa palkata vaikka väkeä sinne varastolle lisää laittaa pakettia jakeluun jospa se mahdollistaisi suuremman postitus määrän ihmisille silloin kuin niitä halutaan suuresti ja ymmärrän kyllä et tulee rajallinen määrä aluks näitä mut miks ette tilaa sit vaan isompaa tilausta Applelta suoraan ja palkkaa varastolle muutama jamppa lisää hommiin😃>

Ei nyt mitenkään pahalla mutta jos yhtään vastaavalla tavalla nämä ennakkotilaukset menevät niin josset ole laitetta tilannut juuri ensimmäisenä päivänä kuin mahdollista niin todennäköisyys saada se ensimmäisessä erässä on olematon.. rauhassa hyvä tulee😌> täällä jatkuva samojen viestien pommittaminen tuskin ainakaan nopeuttaa toimitusta

Eiköhän niitä ole tilauksia sisässä aika paljon. Apple toimittaa niitä aika paljon muuallekin ku suomeen. Ja varaston toiminnassa tietyn pisteen jälkeen lisähenkilöistä on ainoastaan haittaa. Ne pisteet optimoidaan todellisen tarpeen mukaan eikä yksittäistä tilausrypästä ajatellen. Taloudellisesti aivan turha panostaa järjettömään päätemäärään varastossa jos niille ei ole 99% ajasta mitään käyttöä. 

@seebu Kait varmaan ymmärrät sen että, eipä tule tilausjärjestyksessä nämä ?

Kultainen 13 pro 128gb tilattu. Klo 18.45 kilahti viesti!

@BiggieL Kait sää varmaan ymmärrät sen, että jos nämä halutaan toimittaa aivan absoluuttisessa tilausjärjestyksessä, niin tänään olis varastolta lähteny sata puhelinta tuhannen sijaan. Aika paljon menis aikaa kahlata ettimässä 62 mallin joukosta just se seuraavaks jonossa olevan laite.

Noin tunti sitten tuli, että tuote pakattu ja postitettu. Huomenna pitäis siis olla perillä.  Laite 13 Pro Max 128gb sierra blu

Nonni ja tässä pikkuhiljaa alkaa mennä jo hype puhelimesta

 

No miten sitte (Elisa) pystyy siihen? 

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

@Minimon  kirjoitti:

Parannusta olis, että kun operaattorit tiedostaa kyllä et omenat on tosi haluttuja niin vois ennakkoissa palkata vaikka väkeä sinne varastolle lisää laittaa pakettia jakeluun jospa se mahdollistaisi suuremman postitus määrän ihmisille silloin kuin niitä halutaan suuresti ja ymmärrän kyllä et tulee rajallinen määrä aluks näitä mut miks ette tilaa sit vaan isompaa tilausta Applelta suoraan ja palkkaa varastolle muutama jamppa lisää hommiin😃>




Tässä on hyvää pohdintaa 🙂> Asiaan vaikuttaa tottakai myös se, että paljon me saadaan Applelta kamaa toimitettavaksi. Voihan niitä tilata vaikka miljoonan, eri asia monta sieltä tulee. Monta muuttujaa on tässä yhtälössä 🙂>

Vastaa