peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
138656 Kirjoitusta
46848 Jäsentä
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ

Asiakkaan ja Telian sopimusHighlighted
Suutari
Rekisteröitynyt: ‎04-09-2015
Kirjoituksia: 28
1/2

Asiakkaan ja Telian sopimus

Kysymys Ylläpidolle: Mistä löydän minun ja Telian väliset sopimukset? Haluan tietää milloin erään hankkimani liittymän sopimuskausi päättyy mutta sitä ei löydy millään, ei vaikka klikkaan auki ko. liittymän puhelinnumeron. Ei löydy myöskään chattiyhteyttä, vaikka Telian sivuilla on sellaiseen linkki. Olisin muutoin kysynyt sieltä.

0 tykkäystä
1 vastaus
Moderaattori
Moderaattori
Rekisteröitynyt: ‎17-12-2014
Kirjoituksia: 1 261
2/2

Vs: Asiakkaan ja Telian sopimus

Kun kirjaudut sisään verkkosivuillemme, löytyykö vahvistuksia Laskut ja viestit -osiosta? Hymiö Onnellinen Jos käytössä on suostumus sähköiseen viestintään, pitäisi noiden löytyä sieltä. 
Chat toimii tällä hetkellä ainoastaan tietokoneella, ja joillain Android -laitteilla selaimen työpöytäversiolla. Kuvake löytyy  kirjaututumisen jälkeen sivun oikeasta alakulmasta. Apuja Chatin käyttöön löytyy täältä

Paina peukkua jos tykkäsit vastauksesta!

0 tykkäystä