peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
59813 Jäsentä
165292 Kirjoitusta

Telia yhteisö on nyt myös laiteyhteisö

Lue lisää
Yhteistyössä OnePlus

Keskustelupalstan hitausHighlighted
Kommentaattori
Rekisteröitynyt: ‎26-12-2014
Kirjoituksia: 37
1/2

Keskustelupalstan hitaus

Olen jo pidempään ihmetellyt tätä yhteisön keskustelupalstan hitautta. Kun klikkaa mitä tahansa keskustelunaihetta, kestää tyypillisesti 4-5 sekuntia ennenkuin mitään tapahtuu. selaimen alapalkissa näkyy joku "odotetaan yhteyttä palvelimeen" tjsp teksti. Mulla telian valokuitu maksiminopeudella, joten ainakaan siitä ei pitäisi olla kiinni. 

 

Lisäksi olisi kiva, jos keskustelun aiheissa olisi kohta, josta pääsee ensimmäiseen ennen lukemattomaan viestiin ketjussa. Tuo on aika peruskauraa keskustelupalstoilla ollut jo pitkään. 

 

Leikkisästi joku voisi epäillä, että tuo ärsyttävä viive keskusteluketjujen avaamisessa on ihan tarkoituksellinen ominaisuus, joka kuvaa osuvasti Telian toimintaa kaikilla muillakin osa-alueilla. Viivettä pukkaa, paitsi laskutuksessa. Mutta eihän tässä nyt leikkimässä olla, joten ihan vaan uteliaisuudesta kiinnostaisi tietää, että miksi tämä keskustelupalsta on teknisesti niin onneton. Olisihan noita toimiviakin ratkaisuja maailmalla tarjota. Lähes mikä tahansa ompeluseuran keskustelupalsta toimii paremmin.

1 vastaus
Moderaattori
Rekisteröitynyt: ‎17-12-2014
Kirjoituksia: 814
2/2

Vs: Keskustelupalstan hitaus

Jopas on erikoinen tilanne. Yhteisön käyttäjiltä ei nimittäin äskettäin ole tullut ilmoituksia että sivut latautuisivat hitaasti. Onko sinulla siis tuo tilanne ollut aina vai jonain tiettynä ajankohtana? Entä mikä selain sinulla on käytössä, onko sillä merkitystä? Entä oletko huomannut latautuuko jokin tietty osio/sivu hitaammin kuin toinen?

 

"Lisäksi olisi kiva, jos keskustelun aiheissa olisi kohta, josta pääsee ensimmäiseen ennen lukemattomaan viestiin ketjussa. Tuo on aika peruskauraa keskustelupalstoilla ollut jo pitkään."  Kiitokset palautteesta, viedään ehdottomasti toivetta ja kehitysehdotusta eteenpäin. Mukavaa kuitenkin että viihdyt täällä meidän kanssa vaikka kirjoituksesi mukaan "onneton" palsta onkin Hymiö Onnellinen Kaikenlaiset kehitysehdotukset ovat aina tervetulleita!