peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
52997 Jäsentä
152262 Kirjoitusta
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ

Keskustelupalstan hitausKommentaattori
Rekisteröitynyt: ‎26-12-2014
Kirjoituksia: 37
1/2

Keskustelupalstan hitaus

Olen jo pidempään ihmetellyt tätä yhteisön keskustelupalstan hitautta. Kun klikkaa mitä tahansa keskustelunaihetta, kestää tyypillisesti 4-5 sekuntia ennenkuin mitään tapahtuu. selaimen alapalkissa näkyy joku "odotetaan yhteyttä palvelimeen" tjsp teksti. Mulla telian valokuitu maksiminopeudella, joten ainakaan siitä ei pitäisi olla kiinni. 

 

Lisäksi olisi kiva, jos keskustelun aiheissa olisi kohta, josta pääsee ensimmäiseen ennen lukemattomaan viestiin ketjussa. Tuo on aika peruskauraa keskustelupalstoilla ollut jo pitkään. 

 

Leikkisästi joku voisi epäillä, että tuo ärsyttävä viive keskusteluketjujen avaamisessa on ihan tarkoituksellinen ominaisuus, joka kuvaa osuvasti Telian toimintaa kaikilla muillakin osa-alueilla. Viivettä pukkaa, paitsi laskutuksessa. Mutta eihän tässä nyt leikkimässä olla, joten ihan vaan uteliaisuudesta kiinnostaisi tietää, että miksi tämä keskustelupalsta on teknisesti niin onneton. Olisihan noita toimiviakin ratkaisuja maailmalla tarjota. Lähes mikä tahansa ompeluseuran keskustelupalsta toimii paremmin.

1 vastaus
Moderaattori
Moderaattori
Rekisteröitynyt: ‎17-12-2014
Kirjoituksia: 700
2/2

Vs: Keskustelupalstan hitaus

Jopas on erikoinen tilanne. Yhteisön käyttäjiltä ei nimittäin äskettäin ole tullut ilmoituksia että sivut latautuisivat hitaasti. Onko sinulla siis tuo tilanne ollut aina vai jonain tiettynä ajankohtana? Entä mikä selain sinulla on käytössä, onko sillä merkitystä? Entä oletko huomannut latautuuko jokin tietty osio/sivu hitaammin kuin toinen?

 

"Lisäksi olisi kiva, jos keskustelun aiheissa olisi kohta, josta pääsee ensimmäiseen ennen lukemattomaan viestiin ketjussa. Tuo on aika peruskauraa keskustelupalstoilla ollut jo pitkään."  Kiitokset palautteesta, viedään ehdottomasti toivetta ja kehitysehdotusta eteenpäin. Mukavaa kuitenkin että viihdyt täällä meidän kanssa vaikka kirjoituksesi mukaan "onneton" palsta onkin Hymiö Onnellinen Kaikenlaiset kehitysehdotukset ovat aina tervetulleita! 


paras yhteisö.jpgeSIM.jpgliiga.jpg