peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
52991 Jäsentä
152242 Kirjoitusta
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ

Kiinteä nettiyhteys hidasteleeUusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎29-12-2018
Kirjoituksia: 1
1/2

Kiinteä nettiyhteys hidastelee

Netti yhteys kantaa korjata. KUIN hinta oli 19.90 kaikki oli ok. kuin muutin sen 9.90. se putosii 5 m/b s…….. vaikka pitää olla 50-100 ilmainen talous on 10 mb/s…..

Edit IlariJR: otsikko muokattu.

0 tykkäystä
1 vastaus
Moderaattori
Moderaattori
Rekisteröitynyt: ‎16-12-2014
Kirjoituksia: 686
2/2

Vs: Kiinteä nettiyhteys hidastelee

Moi @urmo123 ja tervetuloa Yhteisöön! Varmistan vielä, että ymmärsin oikein. Yhteytesi nopeutta siis laskettiin 50-100 Mbit/s liittymään, mutta nopeustesti näyttää nopeudeksi vain 5 Mbit/s?


paras yhteisö.jpgeSIM.jpgliiga.jpg
0 tykkäystä