Kommentointi Telian Facebook-sivulla ei toimi

  • 11 June 2019
  • 2 kommenttia
  • 16 katselukertaa

Eikö Facebookissa Telia Finlandin sivulla pysty enää kirjoittamaan ja kysymään kun EI NÄY enää kommentointikenttää.
Ja eikä sen puoleensa pysty edes lukemaan muitten käyttäjien viestejä kun EI NÄY Julkaisut linkkiä....ja eikä paljoo muita linkkejä.


 


Liite kuvasta ilmenee ainoastaan ne linkit joita pysty klikkaamaan.


 


Tuollainen ongelma alkoi viime viikon torstaina Facebookissa ja on edelleen päällä....vai onko Telia / Facebook jotenkin rajoittanut linkkejä?


Vai onkohan kyseessä laajempi ongelma johon ei tunnu Facebook välittävän yhtään....tai Telia.


 


Vai olenko ainoa joka kärsii tuosta ongelmasta vai onko muita Facebookin käyttäjiä, jotka ovat törmänneet tuohon ongelmaan?


 


Niin ja olen kokeillut eri selaimilla....sama homma.


 


 


Edit Laura, muokattu otsikkoa


2 kommenttia

Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki +10

Täällä testatessa eri selaimilla sivusto toimii normaalisti ja Yhteisö-teksti tulee näkyviin vasempaan reunaan. Auttaako ongelmaan, jos kokeilet selaimen välimuistin tyhjennystä eri selaimilla? Entä tuleeko Yhteisö-valinta näkyviin, jos kirjaudut omilla tunnuksillasi ulos Facebookista?

Firefoxin välimuisti sekä kaikki muutkin tiedot tyhjentyvät AINA kun suljen selaimen.

Sekä olen kokeillut kaikilla selaimilla IE, Edge, Opera, Chrome ja Firefox.

Sama ongelma tulee esille.

 

Jos @AnneAn tarkoitit tuolla, että kun kirjaannun ulos Facebookista menen Telian fb-sivulle niin minkälainen on silloin näkymä niin se on tällainen (kuvat)

 

Tuolla kyllä näkyy nuo puuttuvat linkit.

 

En kyllä ymmärrä, että mikä ihme tuollaisen ongelman oikein aiheuttaa?!?

 

Sillä tuo ongelma alkoi viime viikon torstaina.

 

Ja nyt on selvinnyt se, että tuo ongelma tulee esille kaikilla eri yrityksen fb-sivuilla (Telia, Elisa, DNA, Episodi, Yle, MTV3, Maikkari, CMore Suomi, Nelonen, ja niin edelleen ja niin edelleen. Ja jopa eri artistien sivuillakin jotka ovat sallineet fanien kirjoittaa faniviestejä kommentoikenttään ja näin ollen julkaista Julkaisut osiossa).

 

Huvittavinta on se, että mitään muitten kirjoittamia julkaisuja ei pysty lukemaan eli kun on  kirjaantunut sisään Facebookiin ja käyttää tätä linkkiä (tässä tapauksessa Telia Finland)

 

https://fi-fi.facebook.com/teliafinland/posts/?ref=page_internal

 

Jolloin pitäisi pystyä näkemään ja lukemaan muitten kirjoittamia kommentteja....mutta eipä vaan pysty sillä tulee virheilmoitus, että sivu ei ole käytettävissä. Sama koskee muitakin eri yritysten fb-sivuja.

 

Mutta jos olet aikaisemmin kirjoittanut kyseiselle fb-sivulle Vieras Julkaisuna kommenttikenttään TAI olet kommentoinut jonkun toisen viestiin ja haet sen oman profiilin toimintalokin kautta niin pääsee näkemään AINOASTAAN sen kirjoittaman kommentin.

 

Sekä kaikkein omituisemmaksi tekee tuon sen, että EN OLE ainoa joka "kärsii" tuosta ongelmasta sillä olen kuullut muutamilla muillakin on samanlaisia ongelmia.

 

Eli toisin sanoen jotkut näkee Kommenttikentän ja Julkaisut linkin plus muut linkit ja jotkut taasen ei näe kuten minun tapauksessa.

 

Ja Facebook ei ole edes nähnyt vaivaa tuon omituisen bugin korjaamiseksi ja toiseksi tuollaisesta ongelmasta ei ole edes mitenkään raportoitu ja uutisoitu mediassa, että joillakin on tuollainen ongelma päällä.

 

Normaalisti Uutismedia on mesonut julkisesti Facebookin ongelmista niin nyt sitten EI!!!

 

IHMEELLISTÄ?!?!

 

Kuinkahan moni todellisuudessa "kärsii" tuosta ongelmasta?!?!

Vastaa