peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
52604 Jäsentä
151423 Kirjoitusta
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ

Lähetysten seuranta ei toimiHighlighted
Uusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎31-07-2018
Kirjoituksia: 1
1/5

Lähetysten seuranta ei toimi

Ei toimi läetysten seuranta. Vahvistuksessa tuli 6 numeroinen koodi, mikä ei stemmaa. Mikä avuksi?

0 tykkäystä
4 vastausta
Lady
Lady
Rekisteröitynyt: ‎06-06-2015
Kirjoituksia: 2 775
2/5

Vs: Lähetysten seuranta ei toimi

Hei @Jusa96!

Luulen että kestää hieman ennenkuin lähetyksen seuranta näkyy oikein. Sitten kun tulee postin seurantakoodi niin pitäisi näkyä jo paremmin lähetyksen eri vaiheet Hymiö Silmänisku

Telian sivuilla kerrotaan seuraavaa : Telian tilausten seurannalla seuraat kätevästi tilauksesi etenemistä. Saat sähköpostitse tilausvahvistuksen mukana koodin, jolla voit seurata tilausta jo ennen kuin toimitus on Postin seurantatunnuksen piirissä. Kun paketti on lähetetty, saat sähköpostitse vielä Postin seurantatunnuksen. Tunnuksen avulla voit seurata paketin kulkua Postin verkkosivuilla.

#koskamävoin
Stupid is as stupid does - Forrest Gump
SIM-guru
SIM-guru
Rekisteröitynyt: ‎21-02-2015
Kirjoituksia: 1 338
3/5

Vs: Lähetysten seuranta ei toimi

Lisäksi Telian oman sisäisen tilausseurannan koodi on 32 merkkiä pitkä ja se löytyy tilausvahvistuksesta joka toimitetaan sähköpostilla tilauksen jälkeen. https://www.telia.fi/asiakastuki/tilauksen-seuranta

 

Mahdollinen postin rahtikirjannumero on 21 merkkiä pitkä JJFI alkuinen ja se toimitetaan erillisenä viestinä kun tilaus on lähetetty varastolta. https://www.posti.fi/henkiloasiakkaat/seuranta/#/

Kaikki oikeudet pidätetään
All rights reserved
Vakiokalustoa ☆☆
Rekisteröitynyt: ‎14-12-2015
Kirjoituksia: 344
4/5

Vs: Lähetysten seuranta ei toimi

Jos tilausvahvistuksessa on lyhyt 6-numeroinen Telian sisäinen seurantakoodi, lähetys tulee tavallisena kirjeenä. Sen kulkua ei voi seurata.

 

Kirjeenä lähetetään esimerkiksi pelkkä sim-kortti.

SIM-guru
SIM-guru
Rekisteröitynyt: ‎21-02-2015
Kirjoituksia: 1 338
5/5

Vs: Lähetysten seuranta ei toimi

Useimmissa tapauksissa myös uudet liittymät toimitetaan tavallisena kirjeenä, ja niissä on tuo 32 merkkiä pitkä Telian sisäinen seurantakoodi. Uuden sim kortin tilauksesta omilta sivuilta liittymään en ainakaan itse saanut mitään vahvistusta sähköpostiin.

Kaikki oikeudet pidätetään
All rights reserved