Laitesopimus

  • 20 December 2016
  • 4 kommenttia
  • 26 katselukertaa

Minkä takia omilta sivuilta ei voi maksaa laitteen loppu summaa. Kun näkee minkä verran maksettavaa on ja jos haluaa maksaa jossain vaiheessa kerralla maksun pois pitää otta yhteyttä asiakaspalveluun. Voiko omille sivuille tulla jossain vaiheessa mahdolliseksi laitteiden maksaminen kerralla pois.


4 kommenttia

Kunniamerkki +14

Onko sinulla siis ns. kytkysopimus vielä voimassa jossain laitteessa (laite ja liittymä sidottu yhteen) vai onko laite ostettu Sonera Rahotuksella erikseen liittymästä? Oliko kyse kännykästä vai jostain mobiililaajakaista + reititin setistä?


 


Sonera rahoituksen kohdalla voit maksaa laitteen vaikka kerralla pois muuttamalla maksettavan summan vastaamaan jäljellä olevan velan määrää. Laskulla mainittu minimisumma tulee maksaa joka kuukausi, ja ylisuoritus lyhentää maksuaikaa, ei poista esim. seuraavaa erää.


 


Voit lyhentää luottoa laskutettua suuremmalla summalla tai maksaa koko luoton kertasuorituksena ilman lisäkustannuksia


 


Sonera Rahoitus

samassa liittymän kanssa laite on 4g modeemi

Kunniamerkki +14

Eikös nää 4g modeemit ollut kaupanpäällisiä mitä jaettiin kun tehtiin 2v määräaikainen soppari liittymästä? Ei mullakaan erikseen laitteen hintaa näy omilla sivuilla kun sopimus liittymästä on 2v määris.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +19

Silloin kun laite laskutetaan yhdessä liittymän kanssa ( kytkysoppari ), ei pelkkää laitetta ole mahdollista maksaa aiemmin pois. Jos maksat isomman summan kerralla, hyvittää se seuraavaa laskua jossa on myös liittymän osuus mukana.


 


Sonera Rahoituksen kautta ostetut laitteet ovat sitten eri juttu. Niitä voi maksaa joko erissä tai kerralla tai kuinka kukkarolle sopii. Kunhan vähimmäissumma on laskusta hoidettu.

Vastaa