peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
58784 Jäsentä
163244 Kirjoitusta

Telia yhteisö on nyt myös laiteyhteisö

Lue lisää
Yhteistyössä OnePlus

Laitevakuutuksessa sekaannustaUusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎17-10-2019
Kirjoituksia: 1
1/2

Laitevakuutuksessa sekaannusta

Yritin irtisanoa laitevakuutukseni 1.8. alkaen. Mutta kun se ei onnistunut ja vakuutus näkyi aktiivisena oma Telia -palvelussa sekä laskuja tuli edelleen ja maksoin ne, joten tulkitsin vakuutuksen olevan yhä voimassa ja ajattelin, ettei irtisanomista tarvitakaan. Nyt puhelin rikki ja ilmoitettiin AIG:ltä, ettei korvata koska irtisanottu aiemmin.

1 vastaus
Moderaattori
Moderaattori
Rekisteröitynyt: ‎17-12-2014
Kirjoituksia: 1 395
2/2

Vs: Laitevakuutuksessa sekaannusta

Moikka @mikko998 ja tervetuloa Yhteisöön keskustelemaan!

 

Näkyykö tämä laitevakuutus sinulla siis edelleen aktiivisena telia.fi omilla sivuilla? Laskuilta voisi myös erittelystä katsoa, että mitä aikaväliä niissä laskutetaan, eli mihin saakka olet vakuutusta maksanut?

 

Tämä vaikuttaisi vähän siltä, että tuo vakuutus on kenties katkaistu sinulta asianmukaisesti kuten olet pyytänyt. Meillä on jälkikäteinen laskutus, eli sinulle olisikin pitänyt tulla vakuutuksesta vielä laskua sen jälkeen kun irtisanominen on tapahtunut, mutta toki veloitukset päättyen irtisanomispäivään. Laskulla siis veloitetaan aina mennyttä aikaa.

 

Tästä en tosiaan pääse asiakastietoihin käsiksi. Jos haluat, että tarkistellaan tuota asiaa tarkemmin, niin otatko yhteyksiä omilta sivuilta löytyvän chatin kautta, niin päästään tutkimaan tilannetta.

Liiga Yhteisössä.jpg
0 tykkäystä