Laskuvalikko tai omat tiedot ovat hankala löytää,

  • 11 November 2017
  • 3 kommenttia
  • 46 katselukertaa

Olisiko helpompaa palata perinteiseen omat tiedot-valikon käyttöön, kun maksamattomien laskujen löytäminen tuottaa tarpeetonta päänvaivaa?

 

Samalla laskujen erittelyä pitäisi selventää, että voi varmistua oikeinmaksusta selkeämmin. Soneran liittymälinkki vaikutti jotenkin selvemmältä, Elisasta puhumattakaan. Muuten toimiva ja tehokas Telian mobiilinetti saa turhan miinuksen tästä käyttöjärjestelmän sekavuudesta, eli oma linkki tärkeille aiheille, kuten laskut ja selailu erikseen. Kiitos.


3 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

Hei @MattiusO ja tervetuloa Telian yhteisöön!


Luultavasti Telian sivusto tulee muuttumaan lähiaikoina, toivottavasti se tulee silloin helppolukuisammaksi ;)


Tässä olisi suora linkki laskuihin : https://www.telia.fi/OmatSivut/messagingCenter.do#/invoices


 


Laskutustiedot -osiossa voit mm. muokata laskutustietoja, kytkeä maksuttoman sähköpostilaskun sekä siirtää liittymiä haluamallesi laskuryhmälle.


Laskuarkisto -osiossa näet kaikkien matkapuhelin- ja laajakaistaliittymiesi laskut.


Saldoerittely -osiossa näet valitun liittymän saldon sekä puhe- viesti- ja nettipakettien käytön.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +16

Laskulistan https://www.telia.fi/OmatSivut/messagingCenter.do#/invoices lisäksi käytettävissä on myös laskuarkisto https://www.telia.fi/OmatSivut/tools.do?target=changeBilling.

 

Katso tästä ohje laskujen löytämiseksi kuvakaappauksin.

 

Sivuston epäselvyydestä keskusteltiin myös keväällä: Mistä löytyy laskut?

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +19

Tervetuloa @MattiusO yhteisöön minunkin puolestani ja kiitokset palautteesta. Komppaan edellisiä vastauksia ja lisään vielä sen että suosittelen Minun Telia -sovelluksen lataamista, jos sellaista ei sinulla vielä ole. Omasta mielestäni erittäin helppokäyttöinen ja selkeä sovellus josta maksamattomat laskutkin löytyvät kätevästi. Lisätietoa sovelluksest löytyy täältä. Millaista parannusta toivoisit lasku erittelyosuuteen? Puuttuuko siitä tällä hetkellä jokin oleellinen tieto?

Vastaa