peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
52997 Jäsentä
152261 Kirjoitusta
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ

Minne voi antaa yleiset ehdotukset?Uusi keskustelija
Rekisteröitynyt: ‎24-03-2017
Kirjoituksia: 16
1/3

Minne voi antaa yleiset ehdotukset?

Muutama viikko sitten löytyi vielä yleinen palautepohja "mitä voisimme tehdä paremmin" tms. Nyt ei löydy enää edes oma Teliasta mitään paikkaa jättää ehdotuksia Telian palveluihin, joten mihin laitan sen?

0 tykkäystä
2 vastausta
Konkari ☆
Konkari ☆
Rekisteröitynyt: ‎15-08-2015
Kirjoituksia: 1 800
2/3

Vs: Minne voi antaa yleiset ehdotukset?

Hei!

 

Yleistä palautetta ja kehitysehdotuksia voi antaa hyvin tänne Yhteisöön, sillä siten muutkin voivat kommentoida palautetta ja antaa omia täsmennyksiä, jos sellaisia mieleen tulee. Melkein antaisin siis palautteen ennemmin tänne kuin mihinkään suljettuun alustaan. Toki, jos palautteessa on henkilötietoja tai jotain muuta, jota ei julkisesti halua mainita, niin suljettujakin alustoja löytyy.

 

Muutoin palautetta voi mielestäni antaa yhteydenottolomakkeella, joka löytyy Telian sivuilta:

https://www.telia.fi/asiakastuki/lomakkeet/yhteydenottopyynto?&path=1

 

Vaikkei tuossa suoraan palautteesta puhuta, niin kun valitsee "muut asiat" ja täyttelee vaaditut kentät, saa asian varmasti asiakaspalvelun käsittelyyn. 

Lady
Lady
Rekisteröitynyt: ‎06-06-2015
Kirjoituksia: 2 802
3/3

Vs: Minne voi antaa yleiset ehdotukset?


@jlpuh@  kirjoitti:

Muutama viikko sitten löytyi vielä yleinen palautepohja "mitä voisimme tehdä paremmin" tms. Nyt ei löydy enää edes oma Teliasta mitään paikkaa jättää ehdotuksia Telian palveluihin, joten mihin laitan sen?


Hei @jlpuh!

 

Jospa avaat uuden keskustelun asiasta myös tänne : https://yhteiso.telia.fi/t5/Yllapito-osio/bd-p/idea

#koskamävoin
Stupid is as stupid does - Forrest Gump
0 tykkäystä