Netin käyttö ja laskutus ulkomailla


Hei!


 


Kirjoitin palautteen viikon sitten. En saanut vastausta. Joudun vaihtamaan Telia:a DNA puhe-liittymään. Toivon, että saan vastauksia jatkossa. 


 


Matkustin ulkomaille ajalla 19.06-23.06.2018. Yritin avata nettiä siellä. En päässyt nettiin, mutta lasku tulee silti. Lasku on 26,55 e ajalta 19.06-23.06.2018.  


 


Kysymys, mistä palvelusta maksan? En käyttänyt nettiä ulkomailla ja saan laskun. 


Nykyään on pelottava käyttää nettiä. 


 


Edit IlariJR: asiakastiedot poistettu. Otsikkoa muokattua ja siirretty ketju oikeaan paikkaan.


 


2 kommenttia

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +16

Kai sinulla oli roaming-asetus päällä liittymässäi että puhelimessasi eikä ollut estoja? Mikä puhelinmalli sinulla oli? 


 


Missä maassa yritit käyttää nettiyhteyttä ja operaattorilla? Mikäli matkustat EU/ETA-alueen ulkopuolelle, niin suositeltavaa olla erillinen reissupaketti tai käyttää paikallisten operaattorien Prepaidejä, sillä nämä ovat usein huomattavasti halvempia.


 


Yhteisöön julkiseksi ei kannata laittaa omia tietojasi, sillä ne ovat täälä kaikkien nähtävillä.

Moi @nn8154 ja tervetuloa Yhteisöön! Täällä autamme mieluusti yleisellä tasolla, mutta tarkempiin asiakastietoihin emme pääse käsiksi. Poistin viestistä yhteistietosi, koska niitä ei ole hyvä jakaa julkisella palstalla.

@olkitu kysyikin jo muutaman tarkentavan kysymyksen, joiden kautta tilannetta voidaan lähteä selvittämään. Pystytkö niihin vastaamaan?

Tätä olisi joka tapauksessa hyvä katsoa tarkemmin esimerkiksi chatin kautta, niin päästään laskutustietoihin käsiksi. Chattiin pääset, kun kirjaudut telia.fi:hin täällä ja chat-ikkuna ilmestyy sivun oikeaan alalaitaan. Tsekataan sitten tarkemmin mistä lasku koostuu :)

Vastaa