Ongelmia e-laskussa

  • 23 January 2019
  • 1 kommentti
  • 9 katselukertaa

Olisikohan mahdollista saada myös e-laskutus toimimaan moitteettomasti laskutuksessa.Tämä tietysti sitten vasta kun tuo telia-tv laskutus tulee kunnolla asiakkaan seurattavaksi.Tuossa telia-dot liittymässä tuntuu  tuo appipohjainen kk-laskutus toimivan suht hyvin,tässä "täysi-ikäisten kuva ja värityskirjassa" on vielä haasteita myönteisen asiakaskokemuksen kohentamiseksi...tarkemmin niitä erittelemättä..


 


edit Merja_J: otsikkoa muokattu kuvaavammaksi


1 kommentti

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +15

Onko sinulla ollut minkälaisia ongelmia e-laskutuksen kanssa, ja minkä palvelun laskutuksen kohdalla?


 


E-laskutus kyllä toimii jo tälläkin hetkellä. Sen kytkennässä on tärkeää huomioida, että tiedot on täytetty täsmälleen oikein, ja laskutusaihe on oikea. 


 


Vaikka laskutustapana olisikin e-lasku, laskut tulevat myös aina näkyviin asiakassivuille laskuarkistoon. Sieltä pystyy aina tarkemmin seuraamaan mitä laskutetaan, milloin, ja miltä ajalta. 


 


Itsekin olen kyllä tykännyt Dot -liittymän selkeästä laskutustavasta ja sen helppoudesta :smileyhappy: Se ei tietenkään ole poissuljettua, etteikö maksukortilla maksaminen yleistyisi jossain kohtaa myös muihin palveluihin vaihtoehdoksi. Nyt mennään kuitenkin vielä näillä nykyisillä! 

Vastaa