Rekisteröityminen, kirjautuminen ja liigan katselu

  • 16 February 2019
  • 3 kommenttia
  • 9 katselukertaa

 Mitä kuraa oikeesti, luo tunnus, on luotu. Sitten kirjaudu, ja tunnus ei kelpaa. Lataa sovellus ja kirjaudu, ei kelpaa. Luo telialle, yhteisöön ja johonki muualle tunnus ja mikään ei toimi. Jätä asiakaspalaute ni pitää luoda tunnus.... Mitä helv.... ?!?!?!?!? Pikkusen ois parannettavaa... ilmaset ohjelmat ois ollu tän viikonlopun mut antaa olla... ei jaksa, on hankalaa... 


3 kommenttia

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +14

@Nmohell@  kirjoitti:

 Mitä kuraa oikeesti, luo tunnus, on luotu. Sitten kirjaudu, ja tunnus ei kelpaa. Lataa sovellus ja kirjaudu, ei kelpaa. 




Heippa @Nmohell ja lämpimästi tervetuloa Telia Yhteisöön!


 


Olethan nimenomaan luonut Telia TV -tunnuksen? Sen luominen onnistuu tätä kautta, ja jotta saat maksuttomat sisällöt näkyviin riittää että olet napannut pelkän sovellustilin (0€) ostoskoriisi. 


 


Tilauksen jälkeen tulee vahvistus, ja vielä erillinen sähköposti tunnusten aktivointiin. Nämä ovat sitten ne tunnukset, joilla kirjautuminen Telia TV -palveluun on mahdollista. Tässä blogissa on myös tarkempi ohje käyttöönottoon! 


 


Auttoiko tämä yhtään, vai olitko juuri näin jo tehnytkin?

Joo kaikki luotuna, ei vaan onnistunut... luovutin... katsotaan joskus uudestaan.... 

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +14

Voi harmi! Jos mieli vielä muuttuu, niin meidät tavoittaa Facebookissa yksityisviestitse, tai asiakassivuille kirjautumisen jälkeen chatista ihan vuorokauden ympäri. Päästään niissä kanavissa vielä tarkemmilla asiakastiedoilla katsastamaan homma kuntoon. Huomennahan on vielä nuo avatut maksukanavat ja ohjelmakirjastot katsottavissa!

Vastaa