peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
53038 Jäsentä
152437 Kirjoitusta
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ

Sähköpostitilille ei pääse kirjautumaanUusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎31-12-2018
Kirjoituksia: 1
1/2

Sähköpostitilille ei pääse kirjautumaan

Miksi en pääse omalla tunnukselka telian sivuille maksamaan laskua?

0 tykkäystä
1 vastaus
Moderaattori
Moderaattori
Rekisteröitynyt: ‎06-06-2017
Kirjoituksia: 163
2/2

Vs: Sähköpostitilille ei pääse kirjautumaan

Hei ja tervetuloa Yhteisöön! Hymiö Onnellinen

Haluatko siis päästä Telia.fi -sivuille maksamaan laskuja vai onko sinun omassa Telian sähköpostilaatikossa lasku, jonka haluaisit maksaa?

 

Jos haluat maksaa laskuja Telia.fi -sivujen laskuarkiston kautta, tulee sinun kirjautua sisään Telia-tunnuksella, joka luodaan verkkopankkitunnuksilla. Voit myös kirjautua sisään mobiilivarmenteella tai pankkitunnuksilla.

Jos olet unohtanut salasanan omaan sähköpostiisi, voit nollata sen täältä, mikäli matkapuhelinnumerosi on lisätty käyttäjätietoihin. Jos käyttäjätiedoistasi puuttuu matkapuhelinnumero, voidaan salasana nollata asiakaspalvelun kautta.


paras yhteisö.jpgeSIM.jpgliiga.jpg