peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
59183 Jäsentä
164029 Kirjoitusta

Telia yhteisö on nyt myös laiteyhteisö

Lue lisää
Yhteistyössä OnePlus

Sonera StooriEx-telialainen
Ex-telialainen
Rekisteröitynyt: ‎16-12-2014
Kirjoituksia: 18
21/22

Vs: Sonera Stoori

Hyvää viikonalkua!

 

Sonera Stoori matkasi pohjoisesta takaisin etelään ja tarkemmin Turkuun. Kaksipäiväisen reissun aikana tutustuin toimipisteeseemme, joka sijaitsee aivan Turun keskustassa ja valmennuksen eri henkilöihin. Kuuluisat jokilaivat jäivät valitettavasti tälläkin kertaa käymättä. Ehkä ensi kerralla ehtii tutustumaan niihinkin tarkemmin.

 

Sonera Stoorin ensimmäisessä Turun jaksossa käymme läpi Ronja Rosmanin kanssa asiakaskokemusta, joka on hänelle kuin lempilapsi. Kävin Ronjan Asiakaskokemus-koulutuksessa ensimmäisenä päivänä ja siellä heräsi paljon kysymyksiä. Mistä koostuu hyvä asiakaskokemus?

 

 

Toisessa jaksossa keskustelimme palautteen jättämisestä Soneralle. Missä voi jättää palautetta ja miten niihin reagoidaan?

 

 

Seuraavat ja viimeiset jaksot Sonera Stoorista kuvataan tällä viikolla Sonera Kaupoista. Tutustutaan kauppojen toimintaan ja samalla uuteen B2B Corner-toimintamalliin. Helsingissä kuvattavat jaksot tulevat katsottavaksi perjantaina 12.6.!

 

 

 

0 tykkäystä
Highlighted
Ex-telialainen
Ex-telialainen
Rekisteröitynyt: ‎16-12-2014
Kirjoituksia: 18
22/22

Vs: Sonera Stoori

Sonera Stoorin viimeiset jaksot on julkaistu! Kahdessa viimeisessä jaksossa tutustutaan Sonera Kauppojen maailmaan.

 

Ensimmäisessä jaksossa pureudumme Sonera Kauppojen arkeen Jan Enckelmanin kanssa, joka toimii myyjänä Kampin liikkeessä. Mitä tuleekaan huomioida, kun asioi Sonera Kaupassa ja mitä kaikkea Sonera Kaupasta saa?

 

 

Toisessa Helsingin jaksossa käymme läpi Joseph Al-Sharafin kanssa yritysasiakkaille suunnattua B2B Corner -konseptia. Mikä on B2B Cornerin idea? Suosittelen tutustumaan cornereihin ja piipahtamaan joko Lahden tai Helsingin pisteissä.

 

 

Sonera Stoori on nyt päätöksessä ja 12 jaksoa on purkissa. Haluan kiittää kaikkia osallistuneita ja taustalla mukana vaikuttaneita.

 

Kiitos kaikille!

0 tykkäystä