Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 62350
Kirjoituksia 170352

Taloyhtiönetin peruttaaminenHighlighted
Vakiokalustoa ☆☆
Rekisteröitynyt: ‎24-08-2015
Kirjoituksia: 503
1/2

Taloyhtiönetin peruttaaminen

Mites taloyhtiönetin ja tv-kortin sekä tv pakettien tilaamisen peruttaminen toimii eli onnistuuko niiden tekeminen tuolta omilta sivuilta vai pitääkö soitella/käydä teidän liikkeessä?.Toi netti on siis korotettu nopeus.Pitääkö teiltä saatu vdsl modeemi jättää kämppään jos muuttaa vai saako uusi asukas teiltä uuden modeemin?.Voiko ton vuokramodeemin palauttaa teidän kauppaan?.

0 tykkäystä
1 vastaus
Highlighted
Moderaattori
Rekisteröitynyt: ‎26-07-2018
Kirjoituksia: 523
2/2

Vs: Taloyhtiönetin peruttaaminen

Asiakassivuilta itsepalveluna ei pysty näitä kokonaan sulkemaan, mutta sinne sisäänkirjautumisen jälkeen asia voidaan hoitaa myös chatin kautta. Chat-ikkuna löytyy sivun oikeasta alanurkasta ja paikalla ollaan vuorokauden ympäri Hymiö Onnellinen

Sanoisin etä VDSL-modeemi on sinun omasi, mutta se voidaan myös tarkistaa vielä siellä chatissa. Tavallisesti nämä tosiaan kuuluvat aina asiakkaalle itselleen, ja uusi asukas tilaa sitten modeemin meiltä omiin nimiinsä. 

Jos sinulla on vuokralaitteita, niin nämä tulisi palauttaa meille aina postitse tähän osoitteeseen: Posti, E-varasto / Sopimustunnus 628184, Satamatie 37, 37800 Akaa. 

Ja palautus tuohon osoitteeseen on tietenkin maksuton!

0 tykkäystä