peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
52991 Jäsentä
152242 Kirjoitusta
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ

Telia Pay ja maksun ohjautuminenUusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎02-01-2019
Kirjoituksia: 1
1/2

Telia Pay ja maksun ohjautuminen

maksettu telia payn kautta rahoitusta.Rahat ohjautuneet telia finlandille eikä telia financelle.Asian selvittely kestänyt kauan .

 

Edit SaJoonas: Muokattu otsikkoa ja siirretty oikealle keskustelualueelle

0 tykkäystä
1 vastaus
Moderaattori
Moderaattori
Rekisteröitynyt: ‎06-06-2017
Kirjoituksia: 151
2/2

Vs: Telia Pay ja maksun ohjautuminen

Hei ja tervetuloa Yhteisöön!

Onpas kumma juttu, sillä Telia Pay applikaation kautta maksettujen laskujen pitäisi mennä automaattisesti Telia Rahoituksen tilille. Oletko tarkistanut verkkopankin kautta maksuhistoriaa, josta näet maksetut laskut ja suoritusten tarkemmat tiedot? Tai olisikohan sattunut niin, että olet samana päivänä maksanut laskuja myös Telia Finlandin tilille ja olisi käynyt jokin sekaannus? Meidän tilinumerot on lueteltuna täällä.

 

Telia Yhteisössä emme voi asiakastietoja käsitellä, jotta voisin tutkia asiaa tarkemmin. Olet ilmeisesti ollut jo asiakaspalveluun tästä yhteydessä, joten missä vaiheessa asia etenee tällä hetkellä?


paras yhteisö.jpgeSIM.jpgliiga.jpg
0 tykkäystä