peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
52997 Jäsentä
152261 Kirjoitusta
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ

Verkkokaupan toimitusaika 2-4 päivän sijaan "joskus ehkä jos silloinkaan"Uusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎12-10-2018
Kirjoituksia: 1
1/2

Verkkokaupan toimitusaika 2-4 päivän sijaan "joskus ehkä jos silloinkaan"

Turhautumistani puran tänne. 
Tilasin TV:n Telian verkkokaupasta maanantaina...pohdin, että haenko saman tuotteen ja jopa hiukan edullisemmin suoraan Verkkokauppa.comista, josta sen olisin saanut heti mukaan.
Telia kuitenkin lupaa toimituksen 2-4 päivässä kotiinkuljetuksella, joten päätin tilata sieltä, koska kokemukset Elisan nettikaupasta erinomaiset.

Tilauksen tein maanantaina klo 8:30. Siihen se sitten jämähtikin, ja tilaukselle ei ole tapahtunut viikon aikana mitään (ainakaan seurantakoodin antaman tiedon mukaan).

Eilen jopa asiakaspalveluun soittelin ja kysyin, että onkohan tilaus lähdössä vielä tällä viikolla edes varastolta. Juu kyllä on, lähtee vielä tänään (torstaina), luvattiin.

 

No, tilanne edelleen sama, "tilausta käsitellään" ja menee sitten toinenkin viikonloppu ilman telkkaria ja ärsyttää niin maan p.....leesti.

 

Onneksi on Netflix ja kohtuulliset kelit ulkoiluun luvassa.

Mutta ei nyt mennyt ihan tuubiin tämä asiakaskokemus Hymiö Sekapäinen


0 tykkäystä
1 vastaus
Moderaattori
Moderaattori
Rekisteröitynyt: ‎06-06-2017
Kirjoituksia: 154
2/2

Vs: Verkkokaupan toimitusaika 2-4 päivän sijaan "joskus ehkä jos silloinkaan"

Ymmärrän turhautumisesi. Harmillista kuulla, että sinun kovasti odottama telkkari ei vielä ole saapunut. Sinulle lähetetään seurantakoodi, kun paketti lähtee meiltä eteenpäin. Asiakaspalvelussa tosiaan nähdään tarkemmin tuo tilauksen tilanne ja voimme sitä kautta tarkistaa vielä, että onko laitteita varastolla vai mistä viivästyminen voi johtua.

Itsekin meinaan nauttia kyllä näistä tähän vuodenaikaan harvinaisista lämpimistä keleistä Hymiö Onnellinen

Toivotaan, että telkkari saapuu mahdollisimman pian!


paras yhteisö.jpgeSIM.jpgliiga.jpg
0 tykkäystä