Vikailmoitus netissä ei toimi

  • 13 July 2018
  • 1 kommentti
  • 5 katselukertaa

Ikäväkseni täytyy todeta, että Telian vikailmoitukset netissä tai puhelimessa eivät toimi lainkaan. Vajaa vuosi sitten olen molempien kanavien kautta ilmoittanut tielle pudonneesta Telian johdosta ja keväällä uudestaan. Naapuritkin jo huomauttelivat useasti kun ei mahdu ajamaan tielle pudonneen Telia piuhan alta. Mitään ei vain ole tapahtunut.

 

Mistään muusta yhtiöstä en ole saanut niin huonoa (=olematonta) palvelua kuin Teliasta. Lopulta kiipesin tolppaan itse ja tein piuhaan hätäkiinnityksen mikä nosti sen maasta. En enää edes odota Telialta mitään palvelua tai yhteydenottoa.

 

Kiitos.

 


1 kommentti

Hei @TelluHellu! Ikävä kuulla että on vikailmoituksen jätön kanssa ollut ongelmia! Missään nimessä näitä ilmoituksia jotka toimittuvat meille omien sivujen kautta ei jätetä epähuomioon, tässä tilanteessa on vaikeaa sanoa mihin tuo vikailmoitus on jäänyt, ja vielä kahdesti. Tämä ei ole meidän arvojen tapaista toimintaa Telialla ja pahoittelen asiaa! Ehdottomasti toimitamme asentajan paikanpäälle katsomaan kytkennän tuolla tolpassa jonka olet tehnyt, mutta täältä en sinulle voi tätä ilmoitusta tehdä, kun en näe sinun asiakastietojasi. Suosittelen olemaan meille joko tästä tai chatissa yhteydessä, jotta näemme sinun yhteystiedot ja pääsemme ilmoituksen jättämään verkkoon.

Vastaa