E-laskusta

  • 19 February 2017
  • 5 kommenttia
  • 4 katselukertaa

Heippa vaan!

 

Peräänkuuluttelen paperitonta laskutustani koska olen pankkini kanssa sellaisen tehnyt 01.02.2017

 

Sillti tuli paperilasku joista haluan päästä eroon.

 

Jään odottelemaan seuraavaa lskua.

 

Terv.langat

 

 

 

 


5 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +16

Tervehdys @Langat!


 


Suosittelen sinua siirtymään sähköpostilaskutukseen Omilla Sivuilla mikäli olet liittymän omistaja. Laskutuksen tietoja voit muuttaa Asiakkuuteni > Laskutustiedot :)


 


Näin varmistat myös jatkossa ettei laskusi saavu kirjepostina kotiisi.


 


Lisätietoa aiheesta:


https://www.sonera.fi/asiakastuki/ohjeet/Sahkopostilaskun-kytkeminen-Omilla-Sivuilla?id=1332

Kunniamerkki +14

Jos olet kuun alussa tehnyt e-laskusopimuksen niin seuraavan parin viikon aikana toimitettava lasku saattaa tulla vielä paperilla, siinä menee hetki että muutos tulee järjestelmään läpi. Mikäli seuraaavakin lasku tulee paperilla niin kannattaa kysäistä aspasta näkyykö laskutustapana e-lasku vai joku muu, ja jos muu niin tee e-laskusoppri verkkopankista uudelleen. Itselläni on joskus vaatinut parikin aktivointia verkkopankissa ennen kuin tiedot ovat menneet laskuttajalle perille. 

Kunniamerkki +5

Nostetaan vanhaa ketjua.

Itselläni e-lasku toiminut ainakin neljä vuotta ongelmitta. Nyt 22.6.2017 lähettty e-lasku ei ole saapunut perille. Tiedustelin pankista että missä vika. Pienen selvittely jälkeen sain tiedon että ei ole edes virheissä. Taas Telialta sain tiedon että lasku on lähtenyt. Luvattiin palata asiaan jo seuraava lasku on vielä kateissa.

 

Itselläni siis toinen lasku tänä vuonna kateissa. Toinen on alku vuodesta toiselta laskuttajalta. Samoin se toimi vuosia ongelmitta ja sitten yksi kadonnut ja taas toimi ilman mitään muutoksia.

 

Joten jos olet e-laskutilaaja ja kuulut siihen laskutusryhmään jonka laskut lähtevät yleensä  kuukauden 21.-25. päivä ja e-laskusi on kateissa, niin olisin kiva kuulla että on kohtalotovereita. Onneksi saan laskun maksuun kutenkin hallintasivilta. Mutta eihän näin saisi käydä!

Kunniamerkki +3

Telialta -> S-pankkiin on ollu ihan liikaa viivettä e-laskussa nyt.

Tulee pari päivää ennen eräpäivää. Ajoissa mutta mielummin ottas paria viikkoa ennen.

Tiiä sit kummassa vika. Toiset laskuttajat tulee ajallansa.

Kunniamerkki +5

Laitetaan päivitystä. Lasku oli tullut joko eilen tai tämän päivän aikana.

 

Kiva olisi nyt nähdä missä ollaan korvat luimussa. Joko tämä mesoaminen auttoi siihen tai sitten eilinen Kela&Keva -eläkkeiden jälkien siivouksessa löytyi myös muita kadonneita. Tämähän e-lasku saa joo taanoisen kakkosluokan kirjeen kaltaisen piirteen, kun toimitukseen menee 6 työpäivää. Aiemminhan se saapui jo lähetyspäivänä.

 

Jotain hämärää nyt on näissä maksusanomien liikutteluissa.

Vastaa