Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 66763
Kirjoituksia 180177

Huijauksia Telian nimissäHuijauksia Telian nimissä

NikoNo
Moderaattori
Viestejä 1 502 kpl

Huijauksia Telian nimissä

1/131

Tämä ketju on avattu alunperin Soneran aikaan, jolloin huijauksia alkoi ilmestymään tasaiseen tahtiin verkossa. Tilanne ei ole kuitenkaan rauhoittunut missään vaiheessa, vaan tasaiseen tahtiin ilmestyy uusia huijauksia ja tietojenkalasteluun viittaavia kyselyitä, jotka on naamioitu Telian nimissä toteutetuksi.

 

Muutama vinkki jolla vältät ansat

1. Jos tietokoneesi tai puhelimesi ruudulle ilmestyy "kysely" johon osallistumalla saat ilmaisen tai 1 euron maksavan uutuuspuhelimen Telialta, niin tämä on huijausta.

 

2. Jos sinulta pyydetään voittamasi ilmaisen palkinnon vuoksi luottokortin tietoja postimaksuja varten, niin tämä on huijausta ja luottokortiltasi veloitetaan satunnaisia summia.

 

3. Jos törmäät omituiseen kyselyyn tai arvontaan, niin suosittelen tutustumaan sivun alareunasta löytyviin ehtoihin, mistä näkee tarkemman kuvauksen asiasta.

 

4. Jos epäilet onko jokin viesti tullut oikeasti Telialta vai onko kyseessä huijaus, niin voit aina tiedustella asiasta tässä ketjussa tai suoraan meidän asiakaspalvelusta.

 

Tähän ketjuun on koottu ajankohtaiset ja vastaan tulleet huijaukset. Voit myös lisätä tähän ketjuun kuvakaappauksen jos itse bongaat jonkun tietojenkalasteluyrityksen Telian nimissä ja se puuttuu toistaiseksi täältä listalta.

 

 

 

 

 

 

Vastaa
130 vastausta

Windstapper
Vakiokalustoa ☆☆
Viestejä 349 kpl

2/131

Hyvä että tällekkin saatiin oma ketju tänne Klaani Palstalle. Puhutaan kumminkin tärkeistä asioista.

Vastaa
0 tykkäystä

NikoNo
Moderaattori
Viestejä 1 502 kpl

3/131

@Windstapper kirjoitti:

Hyvä että tällekkin saatiin oma ketju tänne Klaani Palstalle. Puhutaan kumminkin tärkeistä asioista.


Nämä asiat tuntuu monille ehkä yksinkertaiselta toistamiselta, mutta kuitenkin näihin huijauksiin aina joku haksahtaa. Tärkeä näistä on siis keskustella. Tänne ketjuun voi ihmiset käydä postailemassa vastaavia keissejä, jos omaan mailiin tipahtaa Soneran nimissä jotakin huijausviestiä, niin saadaan heti tietoa levitykseen.

Vastaa

vaari9a
Uusi keskustelija
Viestejä 8 kpl

4/131

Ilmoitin asiasta Soneraan kun törmäsin lähes identiseen juttuun, lakoninen mies antoi ymmärtää, ettei kiinnosta. Luulisi asiakaspalvelussa edes osattavan kiittää mielenkiinnosta ja ehkä ohjaavan vaikka tänne, eikä vain haukottelevan ?Hymiö Surullinen

Vastaa
0 tykkäystä

RaMaria
Ex-telialainen
Viestejä 1 346 kpl

5/131

Moikka @vaari9a ja tervetuloa Klaaniin! 🙂

 

No jopas, tottahan näiden pitäisi kiinnostaa, sillä kyse on kuitenkin huijauksesta, jossa suoraan annetaan ymmärtää että me olemme tämän takana. Toivottavasti sinua palvellut henkilö kuitenkin laittoi asian eteenpäin. 🙂

 

Mikäli vastaavaan huijausjuttuun törmäät jatkossa, voit tosiaan huikata siitä tänne, tai ilmoittaa @NikoNo antaman linkin kautta. 🙂

 

 

Vastaa
0 tykkäystä

RaMaria
Ex-telialainen
Viestejä 1 346 kpl

6/131

Morjensta kaikille!

 

Jälleen on huijausta Soneran nimissä liikkeellä. Olkaa varuillanne!  🙂

 

Capture.PNG

Vastaa

RaMaria
Ex-telialainen
Viestejä 1 346 kpl

7/131

Jälleen liikkeellä, tälläistä tällä kertaa:

 

kalastusviesti.jpg

 

Vastaa

aina
Konkari
Viestejä 575 kpl

8/131

 

Ollut ennenkin: http://klaani.sonera.fi/t5/Soneran-asiakkuus-Omat-Sivut/Kilpailu/td-p/94169 eli vanha huijaus pyörii edelleen.

 

Tavanomaiseen tapaan kieliasussa on merkkejä, ettei suomen kieltä ole osattu. Sitä esiintyy kyllä Soneran jukisessa tekstissäkin (kuten "Sonera Tunnus").

Vastaa
0 tykkäystä

NikoNo
Moderaattori
Viestejä 1 502 kpl

9/131

Jälleen ilmennyt uusi huijausviesti. Sonera EI KOSKAAN ilmoita tällaisia sähköpostilla!

 

uusihuijaus.jpg

Vastaa

KristofferAlen
Telialainen
Viestejä 24 kpl

10/131

Uutta huijauskyselyä pukkaa!

 

 huijauskysely.PNG

Vastaa
Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.