Jussi Salminen lähettää jatkuvasti postia vaikka en ole Telian asiakas


Apua. Jussi Salminen lähettää jatkuvasti postia vaikka en ole Telian asiakas. En ole asunut suomessa yli 50 vuoteen eikä ole olemassa osoitetta tai puhelin nroa suomessa.

 

Onko olemassa Salmiselle palauteosoitetta tai nopeaa keinoa poistaa spostiosoitteeni ja lopettaa Telian viestit ? Kopio alla viestistä tänään.

 

kiitos, että olet Telian yritysasiakas. Haluamme jatkuvasti parantaa palveluitamme ja toivoisimme siksi, että ehtisit vastaamaan asiakaskyselyymme.
Mielipiteesi on meille arvokas ja toivomme, että viihdyt jatkossakin asiakkaanamme. Kyselyyn vastaaminen vie vain viisi minuuttia.

Edustamasi yritys: PYHÄJÄRVEN HELMI OY

Ystävällisin terveisin,

Jussi Salminen
Senior Vice President
Business Unit Enterprise
Telia Finland Oyj


3 kommenttia

Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki +6

Onkos se edes aito viesti. Mulle tuli tänään viesti "Telia via Webropolsyrveys" viesti otsikolla "Auta paremmaksi".

Eukko kävi matkailu sivustolla, sieltä tuli ponnahdus ikkuna, jossa luki asian olevan Soneran kysely. Palkintoina kännyköitä. Punaisella luki "Varoitus, puhelimia rajoitettu määrä".

Matkailu ilmoituksen teki eräs mun koneella, parin minuutin päästä oli sähköpostissa posti, "Olet saanut 2000 euron lahjakortin TUI:n matkalle. En ole ostanut TUI:lta mitään.

Eihän näitä edes uskalla avata tietääkseen mitä viestejä nämä ovat.

 

Oli aito viesti. Oli vain aivan kiven alla mistä ja miten poistaa väärin osoitettu viestitys. Näitä Telia yritysasiakasviestejä on tullut kuukausia ja yhdestäkään ei selvinnyt miten ilmoitta väärä osoite. En voi kirjautua mihinkään kun ei koskaan ollut mitään pankkia tai tunnuksia mihinkään laitokseen. Jussi Salminen löytyi etunimi.sukunimi@teliacompany.com

Hei @xdafly ja tervetuloa Yhteisöön! 

On kyllä eriskummallinen tilanne että sulle tulee meiltä sähköpostia, vaikka et tosiaan asiakkaamme olekaan. Mielellämme selvitetään tämä ja poistetaan sut listoilta. :) 

Meidän yrityspuolen verkkosivuilta löytyy yritysasiakaspalvelun chat, joka on avoinna arkisin klo 08-16.30. Tämä löytyy aukioloaikojen puitteissa sivun oikeasta alalaidasta, eikä vaadi sisäänkirjautumista tai muutakaan. 
Pääsisitkö tuolla chatilla meihin yhteyteen jokin arkipäivä? Hoidetaan sitä kautta homma kuntoon. 

Vastaa