Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 64839
Kirjoituksia 176349

Laajakaistan irtisanominen taloyhtiösopimuksen vuoksiHighlighted

Laajakaistan irtisanominen taloyhtiösopimuksen vuoksi

Uusi jäsen
Viestejä 3 kpl

Laajakaistan irtisanominen taloyhtiösopimuksen vuoksi

1/4

Itsellä sellainen juttu, että ostin uuden telkan... No nykyinen M tason netti ei pysty pyörittämään 4k Uhd kuvaa, koska nopeus ei riitä. Kysyin nopeuden laittamista nopeammaksi... Ei voi nostaa kuin 24kk sopimuksella. Edellinen määräaikaisuus loppuu 02.10.2020. Ensi viikolla on yhtiökokous taloyhtiön netin ottamisesta Dna.lta. Onko mitenkään mahdollista päästä tosta määräaikaisuudesta sit eroon? Aika nihkeä tilanne, koska nykyinen netti ei ole tarpeeksi nopea ja taas uuden ottaminen sitoisi vielä pahemmin.

Vastaa
0 tykkäystä
3 vastausta
Highlighted

Moderaattori
Viestejä 466 kpl

2/4

Morjens @Sooni22 ja tervetuloa Yhteisöön!

 

Taloyhtiölaajakaista ei ole peruste määräaikaisen sopimuksen purkamiselle, jos meidän yhteydet toimivat kytkennästä huolimatta osoitteessa normaalisti. Minkälaisia nopeuksia saat tuolla M-liittymällä?

Vastaa
0 tykkäystä
Highlighted

Uusi jäsen
Viestejä 3 kpl

3/4

YHTEYS KOTIIN M 11-16 MBIT/S
NORMAALINOPEUS 14 MBIT/S

 

Ongelmanhan tosta tekee se, että HD kanavat on siinä ja siinä et pyörii, mut uhd.nkaa ei oo mitään toivoa. Sinänsä vaan se, että nopeuden nosto edellyttää taas uutta 2vuoden sopimusta ja taloyhtiö tarjoo paremman sopimuksen. Vielä kun lähtökohta nykyiselle sopimukselle on viime vuoden lokakuulta se, että mulla oli vanha soneran boksi. Siitä meni kaukosäädin pimeeksi. Sain uuden käytetyn joka ei ottanu singnaalia boksiin ja seuraavalla kerralla sanottiin, että "saat uudet vehkeet jos teet 2 vuoden sopimuksen"... 😄 😄 Tervetuloa Telialle siis. 

Vastaa
0 tykkäystä
Highlighted

Uusi jäsen
Viestejä 3 kpl

4/4

Asia on hoidettu np.

Vastaa
Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.