Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 63188
Kirjoituksia 172480

Mihin hävinnyt sähköpostista ilmianna roskaposti namiskuukkeli??Highlighted
Uusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎11-06-2015
Kirjoituksia: 4
1/5

Mihin hävinnyt sähköpostista ilmianna roskaposti namiskuukkeli??

Roskapostit on riesana. Minullakin ongelma lisääntynyt viimeaikoina, niinkuin näköjään monella muullakin. Tänä aamuna kirjauduin postiin ja valmistauduin taas merkitsemään kymmeniä viestejä roskapostiksi mutta kas kummaa sieltä on kokonaan hävinnyt roskakorin vierestä ilmianna roskaposti-painike??

 

 

4 vastausta
Highlighted
Konkari
Rekisteröitynyt: ‎28-12-2014
Kirjoituksia: 671
2/5

Vs: Mihin hävinnyt sähköpostista ilmianna roskaposti namiskuukkeli??

Eipä sillä "painikkeella" mitään merkitystä ollutkaan.

 

Vaikka kuinka yritti tiettyjä posteja ilmiantaa eli merkata roskapostiksi niin aina vain uudestaan niitä samoista paikoista tuli. 

Ei kai voi yksittäinen käyttäjä vaikuttaa siihen mikä on hänelle roskapostia ja mikä ei, vaan Sonera suuressa viisaudessaan tekee valinnan. 

 

Itse olen aina ollut aiemmin siinä uskossa, että kun tietyn postin merkkaa roskapostiksi, niin silloin se on roskaposti kyseisen sähköpostitilin asetuksissa. Eipä vaan ole. Täytyy käydä manuaalisesti tekemässä tämä lisäys sähköpostin asetuksissa roska-suodattimeen. Erittäin huono käyttäjäliittymä Soneralla sähköpostissa, ei voi muuta sanoa.

 

Itselläni on käytössä toinen yksityinen sähköposti gmailissa ja siinä tämä merkitse roskapostiksi toiminto pelaa niin kuin sen olettaakin. Luopuisin kokonaan Soneran sähköpostin käytöstä, jos se vain olisi tällä hetkellä minulle jotenkin mahdollista. 

 

Tästä tulikin mieleeni, että onko Soneralla sähköpostissa kääntömahdollisuutta?

Eli voisin kaikki sinne tulevat sähköpostit kääntää suoraan gmailiin. Käyttäisin sitten pelkästään tuota gmailia, KUN SIELLÄ PALVELU PELAA.

Highlighted
Ex-telialainen
Rekisteröitynyt: ‎16-12-2014
Kirjoituksia: 734
3/5

Vs: Mihin hävinnyt sähköpostista ilmianna roskaposti namiskuukkeli??

@kefiiri Omien Sivujen kautta pystyy sähköpostiin laittamaan edelleenlähetyksen päälle. Kirjaudu sivuille Sonera Tunnuksella, valitse liittymä jolla sähköposti on, sen jälkeen valinta Sähköposti-> Muokkaa-> Haluan edelleenlähetyksen sähköpostiin. Ja sitten vain lisätään se osoite, jonne meilit haluaa tulevan.

0 tykkäystä
Highlighted
Telialainen
Rekisteröitynyt: ‎27-02-2015
Kirjoituksia: 49
4/5

Vs: Mihin hävinnyt sähköpostista ilmianna roskaposti namiskuukkeli??

Moi, namiskan hyödyt ja haitat puntaroituamme poistettiin se viimeisimmässä päivityksessä. Roskaposti on tosiaan todellinen ongelma, se on tiedostettu ja sitä vastaan toimitaan toki.

 

0 tykkäystä
Highlighted
Uusi keskustelija
Rekisteröitynyt: ‎26-10-2015
Kirjoituksia: 10
5/5

Vs: Mihin hävinnyt sähköpostista ilmianna roskaposti namiskuukkeli??

Ehkä niiden palvelimet ylikuormittui noista ilmoituksista!

0 tykkäystä