Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 63845
Kirjoituksia 173859

Milloin laskun pitäisi näkyä telia.fi:n Omat Sivut -osiossa?Highlighted

Milloin laskun pitäisi näkyä telia.fi:n Omat Sivut -osiossa?

Uusi jäsen
Viestejä 2 kpl

Milloin laskun pitäisi näkyä telia.fi:n Omat Sivut -osiossa?

1/2

Eli liittymästä on toimitusvahvistus ensin 3.8, sitten 4.8 (kun ei ollut ensimmäisellä kerralla auennutkaan sim, kävin liikkeessä ja tehtiin homma uudestaan) tuolla OmaSivut osiossa jossa laskutkin pitäisi näkyä (Laskut & viestit). On jo 6.9, eli reilu kuukausi menty, ei näy mitään laskujen kohdalla. Ei varmaan pitäisi kysellä laskujen perään Hymiö Kieli , mutta ei toisaalta huvittaisi sitten jotain isoa könttää maksaa kerralla jos venyvät kunnolla.

0 tykkäystä
1 vastaus
Highlighted

Moderaattori
Viestejä 233 kpl

2/2

Moikka @DamtheMan ja tervetuloa Yhteisöön! 🙂 

Liittymän avauskuukaudelta ei lähetetä laskua, vaan ensimmäinen lasku lähetetään liittymän avausta seuraavana kuukautena. Laskutuskausi on yleensä n. 30pv, mutta ensimmäinen laskutuskausi saattaa olla joko pidempi tai lyhyempi, riippuen siitä mihin laskutusryhmään kuulut. 

Kun kirjaudut telia.fi -sivustolle niin laskutuskautesi pääset tarkistamaan liittymäsi tiedoista. 
Kirjaudu -> Liittymäni ja palveluni -> Valitse liittymäsi, jonka jälkeen avautuu näkymä mistä näet saldosi, ja sen alla on tieto miten monta päivää laskutuskautta on jäljellä. 

Kun laskutuskausi vaihtuu, muodostuu lasku, ja se lähtetään sinulle valitsemasi laskutustavan mukaisesti. Ja silloin näet sen myös tuolla Laskut ja viestit -osiossa. 

0 tykkäystä
Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.