Omat sivut chat

  • 11 February 2016
  • 9 kommenttia
  • 10 katselukertaa

Miten pääsee Soneran chattiin. Ei ainakaan omien sivujen kautta. Sivustoilla harhaan johtava tieto omien sivujen kautta, ei mitenkään pääse!!! 


 


Edit NikoNo: korjattu otsikkoa


9 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

@Hinssu kirjoitti:

Miten pääsee Soneran chattiin. Ei ainakaan omien sivujen kautta. Sivustoilla harhaan johtava tieto omien sivujen kautta, ei mitenkään pääse!!! 




Hei Hinssu! Olethan kirjautunut omille sivuille Sonera Tunnusten avulla? Silloin Chat pitäisi ilmestyä oikeaan alakulmaan. Jos ei sittenkään näy, niin ota mahdollinen mainosten esto-ohjelma pois käytöstä omilta sivuilta.


Tässä videon lopussa myös neuvotaan missä chat on : 

Ei onnistu chatiin pääsy:smileylol: millään, muutin Sonera tunnuksetkin, eikä ilmesty chat-kuvio. Ja mistä sen mainoskiellon saa pois, jos sellainen on? 

Kuvassa Omilla sivuilla näkyy sekä chatin, että Adblock-mainostenesto-ohjelman kuvake. Pieni vihreä ympyrä, jossa peukku pystyssä heti osoiterivin oikealla puolella. Jos vihreänä, ei ole käytössä, jos punainen on käytössä. Säätämään pääsee tuota pallukkaa klikkaamalla. Asetus on sivu-kohtainen, joten pitää ottaa pois siellä Omilla sivuilla. Jollei tuollaista pallukkaa ole, ei ainakaan Adblock liene selaimessa käytössä. Kuvassa Chrome-selain.


 


Missähän tuo chatti nyt luuraa? Tunti sitten se murheellisesti vilkutti sivun alalaidassa, silloin kun en sitä kaivannut! Nyt olisi asiaa muttei chatia?

Itsellänihän tuo Chat avautuu kun disabloi Ad-Blockerin, mutta ilmeisesti viety asiakaspalvelu uudelle tasolle kun Chatissä ei tuon automaattisen "Tervetuloa Soneran chat-palveluun :)
Kuinka voimme auttaa? " jälkeen vastata enää mihinkään...

 

Jos siellä ei tosiaan ole henk.kuntaa paikalla niin sulkekaa koko roska mielummin..

 

/edit

vartin odottelun jälkeen kehotettiin soittamaan (maksulliseen) vikapalvelunumeroon...

Ihan samaa mieltä olen, tervetulotoivotus 18.17.31 johon vastasin hetimiten, ootteluu, kirjoitin jatkokysymyksen, ootteluu... reilut 10 minuuttia eikä ensimmäsitäkään vastausta, kysymys ei ollut kovin vaikea, vain tuon turvapaketin tarjouksen kestosta, sitä ei löytänyt sivuilta, noh, ehkä joskus toiste

 

en kovin helpolla enää halua tuota toimimatonta chattiä käyttää

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

Hei karivain! 


 


Turvapaketin tarjouksen kesto löytyy Soneran sivuilta, kun klikkaat tarjousehdot kohtaa:


 

Sonera tarjoaa 29.1. – 31.3.2016 Sonera Turvapaketti -palvelun 1 kk ajan veloituksetta (norm. 2,90 €/kk) yhdelle laitteelle. Alennusjakson jälkeen sopimus jatkuu sillä hetkellä voimassa olevan hinnaston mukaisella hinnalla. Tarjous koskee myös niitä asiakkaita, joilla on jo Sonera Tietoturva –palvelu käytössä ja päivittävät nykyisen Tietoturva -palvelunsa Sonera Turvapaketiksi.

Tarjous ei koske tarjousaikana irtisanottuja ja samalle henkilölle tai samaan talouteen uudelleen tilattua palvelua.

Tuo chat on sitten kyllä erittäin kätevä ainakin omasta mielestäni:smileyhappy: Ei tarvi jonottaa puhelimessa ainakaan.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

@DolceGabbana88 kirjoitti:

Tuo chat on sitten kyllä erittäin kätevä ainakin omasta mielestäni:smileyhappy: Ei tarvi jonottaa puhelimessa ainakaan.




Onhan se mainio väylä saada yhteyttä. Valitettavan usein on tosin kestänyt useita minuutteja, että sieltä vastataan, vaikka aluksi on jo jonotettu pääsyä Chat-ikkunaan. Kuitenkin omasta mielestäni saisi olla myös 24/7 vikapäivystys olemassa, kuten E-liikkeellä on. Chat kun on aina chat, eikä omasta mielestäni vastaa ihan suoraan puhelimessa keskustelua. Eikä tuolla Chatissa voida ottaa vikailmoituksia vastaan, vaan ne joudutaan yhä tekemään muita väyliä pitkin. Pikku kyssärit kuitenkin hoituvat siellä nopeasti, eikä tavitse puhelimeen tarttua. :)

Vastaa