Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 66749
Kirjoituksia 180156

Operaattorin vaihto ja tiedostojen säilyminenOperaattorin vaihto ja tiedostojen säilyminen

Similan
Uusi jäsen
Viestejä 1 kpl

Operaattorin vaihto ja tiedostojen säilyminen

1/2

Vaihdan puhelinliittymän Elisalta Telialle.  Mistä tiedän etten menetä mitään tietoja, joita puhelimessani on tällä hetkellä tai mistä tiedän mitkä tiedot mahdollisesti eivät siirry operaattorin vaihdon myötä?? Esim. viestit, valokuvat, numerotiedot, pankkiyhteydet, c-more jne..

Edit IlariJR: otsikkoa muokattu kuvaavammaksi.

Vastaa
0 tykkäystä
1 vastaus

kiisseli67
Lady
Lady
Viestejä 3 503 kpl

2/2

Hei @Similan ja tervetuloa Telian yhteisöön!

 

Minkälainen puhelin sinulla on käytössä? Minulla on ainakin Android puhelimessa pysynyt tallessa viestit, kuvat, numerotiedot ( tosin olen ne tallettanut Google tilille aiemmin ), pankkisovellukset myös ( tosin jos puhelinnumero vaihtuu niin kannattaa se ilmoittaa pankille ), c-more ym. sovellukset ovat pysyneet tallessa vaikka olen laittanut toisen operaattorin sim-kortin puhelimeen.

Jos yhteystiedot ovat pelkästään sim-kortilla niin kannattaa ne tallentaa ennen kortin vaihtoa puhelimeen tms.

Jos teet puhelimelle tehdasasetusten palautuksen, niin silloin tiedot häviää jos niitä ei ole varmuuskopioitu johonkin talteen. Tallesta esim. pilvitallennuksesta ne voidaan palauttaa puhelimeen.

Vastaa
Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.