Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 63845
Kirjoituksia 173859

Operaattorin vaihto ja tiedostojen säilyminenHighlighted

Operaattorin vaihto ja tiedostojen säilyminen

Uusi jäsen
Viestejä 1 kpl

Operaattorin vaihto ja tiedostojen säilyminen

1/2

Vaihdan puhelinliittymän Elisalta Telialle.  Mistä tiedän etten menetä mitään tietoja, joita puhelimessani on tällä hetkellä tai mistä tiedän mitkä tiedot mahdollisesti eivät siirry operaattorin vaihdon myötä?? Esim. viestit, valokuvat, numerotiedot, pankkiyhteydet, c-more jne..

Edit IlariJR: otsikkoa muokattu kuvaavammaksi.

0 tykkäystä
1 vastaus
Highlighted

Lady
Lady
Viestejä 3 420 kpl

2/2

Hei @Similan ja tervetuloa Telian yhteisöön!

 

Minkälainen puhelin sinulla on käytössä? Minulla on ainakin Android puhelimessa pysynyt tallessa viestit, kuvat, numerotiedot ( tosin olen ne tallettanut Google tilille aiemmin ), pankkisovellukset myös ( tosin jos puhelinnumero vaihtuu niin kannattaa se ilmoittaa pankille ), c-more ym. sovellukset ovat pysyneet tallessa vaikka olen laittanut toisen operaattorin sim-kortin puhelimeen.

Jos yhteystiedot ovat pelkästään sim-kortilla niin kannattaa ne tallentaa ennen kortin vaihtoa puhelimeen tms.

Jos teet puhelimelle tehdasasetusten palautuksen, niin silloin tiedot häviää jos niitä ei ole varmuuskopioitu johonkin talteen. Tallesta esim. pilvitallennuksesta ne voidaan palauttaa puhelimeen.

Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.