Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 63904
Kirjoituksia 174059

Puhelut ulkomailtaHighlighted

Puhelut ulkomailta

Uusi jäsen
Viestejä 1 kpl

Puhelut ulkomailta

1/2

Kysyisin, että onko Telialla sama systeemi ulkomailla asuneita kohtaan kuin kilpailevilla firmoilla. Eli jos on asunut ulkomailla (jos Ruotsi sellaiseksi voidaan lukea) viimeisen kahden vuoden aikana, täytyy maksaa ylimääräistä, että voi saada liittymän mistä voi soittaa esim. Ruotsin puolelta Suomeen?

0 tykkäystä
1 vastaus
Highlighted

Moderaattori
Viestejä 380 kpl

2/2

Moikka @Sollentuna ja tervetuloa Telia Yhteisöön! 🙂

 

Meidän puhelinliittymistä tavallisilla laskutusliittymillä mahdollisuus soittaa puheluita Suomesta ulkomaille ja toisinpäin ulkomailta Suomeen. Meidän liittymäpaketteihin sisältyykin mukavasti käyttöä EU/ETA-alueella! Sopimusta tehdessä asiakkaalla tulisi olla virallinen kotiosoite Suomessa, jotta tilaus liittymästä voidaan tehdä. 

Sopimuksen teon yhteydessä tehdään luottopäätös, jossa järjestelmä tarkastelee mm. maksuhistoriaa. MIkäli luottotietoja ei voida selvittää tarpeeksi, voidaan pyytää ennakkomaksu tai vakuus, jotta tilaus liittymästä voidaan suorittaa loppuun. Pidempiaikainen ulkomailla asuminen saattaisi olla tilanne, jossa ei välttämättä saada riittävää maksuhistoriaa tarkastettua, mutta nämä ovat aina hyvin tilannekohtaisia ja on vaikea sanoa etukäteen luottopäätöksen tulosta. Tilanne selviää siis tarkemmin liittymän tilauksen yhteydessä 🙂

0 tykkäystä
Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.