Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 64839
Kirjoituksia 176345

Sinulla ei ole tällä hetkellä aktiivisia Telian liittymiä.Highlighted

Sinulla ei ole tällä hetkellä aktiivisia Telian liittymiä.

Kommentaattori
Viestejä 30 kpl

Sinulla ei ole tällä hetkellä aktiivisia Telian liittymiä.

1/4

Olin menossa asettamaan tulevan viikon ohjelmia tallennukseen, mutta "Liittymäni ja palveluni" alta ei löydy mitään. Herjaa vain "Sinulla ei ole tällä hetkellä aktiivisia Telian liittymiä". Ainakin minä maksan parista palvelusta.

Vastaa
3 vastausta
Highlighted

Uusi jäsen
Viestejä 1 kpl

2/4

Sama vika

Vastaa
0 tykkäystä
Highlighted

Velho
Velho
Viestejä 2 415 kpl

3/4

Moi!

 

Ainakin minulla tuntuu Omat Sivut tahmaavan oikein toden teolla. Olisikohan jokin tilapäinen häiriötilanne käynnissä? Eipä löydy mainintaa häiriötiedoitteista, mutta kovasti vain tuntuu palvelu olevan kyykyssä. Jospa tuo tokenisi jonkin ajan kuluttua ja sitten onnistuisi mm. tallennuksien ohjelmointi. Minulle nuo ovat vieraampia, mutta onnistuuko niitä ohjelmoimaan suoraan siitä laitteesta, josta sisältöä katsoo, jolloin ei tarvitse kirjautua sivuille?

 

https://www.telia.fi/asiakastuki/viat-ja-hairiot/ajankohtaiset

Vastaa
Highlighted

Telialainen
Viestejä 370 kpl

4/4

Tallennuspalvelu näyttäisi nyt toimivan tehdessäni testauksia. Kuten Purnipsi mainitsikin, on voinut olla kyse tilapäisestä häiriöstä. Joko teillä palvelu toimii oikein? Mikäli ongelma jatkuu teillä edelleen, niin voisitteko tehdä häiriöilmoituksen joko Telia.fi etusivun chatissä tai tehdä häiriöilmoituksen tästä itsepalvelussa.

Vastaa
Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.