Sonera Sopiva Jätti tarjous

  • 11 December 2014
  • 9 kommenttia
  • 5 katselukertaa

  • Anonymous
  • 0 kommenttia
Onko tässä nyt joku koira haudattuna? Miten voi olla noin halpa...?

9 kommenttia

Hei lyzco !

Ei ole ketunhäntää kainalossa, eli nyt vain Omille Sivuille liittymää päivittämään! :)
https://www4.sonera.fi/Kirjaudu/?someid=8781
Näin kai se on sitten tehtävä 😉
Hei

Päivitin liittymäni Jättiin 9.10.2014 (tarjous 19,95 €/kk).

Miksi tilausvahvistuksessa kuukausimaksuksi on merkitty 39,90 €?
Sopimuksen kestoksi on kerrottu 12 kk?


"Jätissä on kaikki mitä tarvitset - rajattomasti puhetta ja viestejä sekä kaiken lisäksi huikean nopea 4G-netti. Saat paketin nyt tarjoushintaan 19,95 €/kk (norm. 39,90 €/kk) 24 kk ajan! Ei määräaikaisuutta."
Tarjousehdot:
Sonera Sopiva Jätti tarjotaan 24 kk ajaksi hintaan 19,95 €/kk (norm. 39,90 €/kk). Etusi 24 kk aikana 478,80 €. Ei määräaikaisuutta. Tarjousajan jälkeen voimaan astuu hinnaston mukainen hinta. Jätti-paketti sisält.."
Hei mth!

Tilausvahvistuksissa oli alkuun "pieni" fiba ja tarjoushinta ei päivittynyt paperille oikein. Tämä piti kuitenkin kuulemani mukaan olla korjattuna. Lisäätkö asiakasnumerosi tuohon käyttäjätiedon profiiliin niin tarkistetaan että kaikki on ok ja huikkaa tänne kun olet numeron lisännyt niin tiedetään jatkaa käsittelyä.
Moi, asiakasnumero on nyt lisätty profiiliini.
Moi mth !

Laskulla summa on oikea, eli siinä mielessä asia on kunnossa. Tuo vahvistus näyttää tosin olevan edelleen virheellisellä hinnalla. Hyvä kun ilmoitit, laitoin tämän nyt heti uudelleen eteenpäin jotta asia saadaan korjattua. Voit kuitenkin luottaa että tarjoushinta on voimassa kun lasku sinulle tulee!
Ok, kiitos selvittämisestä. ++
Meillä taasen vaihtui eilen kahteen puhelimeen samainen liittymä ja emännän liittymän laskusaldo näyttää jo 20,28€, kun omani näyttää oikein, eli 19,95?

Toinen asia, mikä ihmetyttää, on se, ettei saada emännän puhelimeen, LG Optimus L5II Dual SIM E455 millään opilla toimimaan multimediaviestejä?

Puhelimella ei voi lähettää, eikä vastaanottaa kuvaviestejä. Yrittäessäni lähettää siihen omasta, samsunkin xcover2 -kännystä -kuvaviestiä, herjaa oma puhelimeni (verkko ei tue multimediaviestejä) eikä viesti lähde mihinkään? En muista, että mitä tämä kyseinen LG herjaa sillä yritettäessä lähettää kuvaviestiä.. Ei kuitenkaan onnistu. Muihin puhelimiin toimii omastani lähetys ja vastaanotto normaalisti..

Emännällä on puhelimessaan molemmat simit soneran ja niistä on toinen oma ja toinen yritysliittymä. Yritysliittymään kuvaviestit toimii, mutta hitaasti, johtuen varmaan pelkästä gsm yhteydestä. Sitä ei siis käytetä nettikäyttöön ollenkaan.

Mainittakoon vielä, että samaisella puhelimella ei kuvaviestit toiminut aiemmalla sauniksen liittymälläkään. Viittaisi siis ongelman liittyvän kyseiseen puhelinmalliin jotenkin..?
Osaisikohan joku täällä neuvoa, kuinka LG Optimus L5II Dual SIM E455 puhelimeen saadaan toimimaan kuvaviestit? puhelin ei lähetä eikä vastaanota kuvaviestejä ainakaan Soneran normiasetuksilla. Puhelimessa on kiinni kaksi Soneran sim -korttia. Kuvaviestit ei toiminut aiemmassa Sauniksen liittymässäkään kyseisellä puhelimella.

Vastaa