Spotify lopetus

  • 25 February 2016
  • 2 kommenttia
  • 9 katselukertaa

Haluan lopettaa spotifyn. Tänään 3 kk sopimus menee umpeen. En löydä teidän omilta sivuilta peruutus kohtaa.
Lisäksi haluaisin muuttaa puhelinpakettia nykyisestä pienempään mutta sekin vaikuttaa vaikealta/ei mahdolliselta. Vahvistanette että spotify on peruttu tästä päivästä ja neuokaa miten puhelinpakettia voi muuttaa. Kiitos

2 kommenttia

Kunniamerkki +14

Klaanin kautta ei voi hoitaa asiakkaan tunnistamista vaativia asioita, kuten palveluiden lopettamista. Niitä varten voi laittaa vaikka yhteydenoton Omien sivujen kautta, käyttää chattia omilla sivuilla, soittaa asiakaspalveluun tai laittaa viestiä Facebookin / Twitterin kautta jossa asiakkaan tunnistamista vaativia asioita hoidetaan.


 


Myös liittymän päivittäminen onnistuu Omien sivujen kautta -> klikkaa liittymää jota haluat muokata -> Sivun alalaidassa vihreä palkki "Päivitä liittymä".

 Spotifyn voit kyllä lopettaa Omillla Sivuilla, kunhan oot kirjautunut verkkopankkitunnusten avulla luoduin Sonera Tunnuksin. Noi luodaan tarvittaessa täällä kohdassa "Luo Tunnus". 

Spotifyn lopettamista varten valitse liittymä, jossa se on > Lisäpalvelut > Käytössäsi nyt > Spotify, muokkaa > ja poista palvelu.


 


Jos ei onnistu, niin voit toimia  antamien ohjeiden mukaan. :) 

Vastaa