Spotify tunnukset

  • 28 November 2016
  • 4 kommenttia
  • 0 katselukertaa

Hei!! Meille pitäisi tulla sähköpostiin Spotify tunnukset mutta ei ole näkynyt ja kohta kaksi viikkoa mennyt!! 

Kiitos..  


4 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

@Jossupaa92 kirjoitti:

Hei!! Meille pitäisi tulla sähköpostiin Spotify tunnukset mutta ei ole näkynyt ja kohta kaksi viikkoa mennyt!! 


Kiitos..  




Hei!


 


Ohjesivulla linkki lukee seuraavasti:


 


" Tilaa Sonera Spotify Premium Soneran asiakaspalvelusta. Asiakaspalvelu lähettää aktivointilinkin haluamaasi sähköpostiin. Voit myös päivittää olemassa olevan Sonera Spotify Unlimited -tunnuksen Sonera Spotify Premium -tunnukseksi.


 


Huom! Mikäli sinulla on voimassa oleva Spotify -tunnus tilattuna Spotifyn internetsivuilta, et voi aktivoida siihen Sonera Spotify -palveluita."


 


Mikäli mielestäsi omat järjestelmäsi on kunnossa, kannattaa asiasta kysäistä asiakaspalvelusta. Joskus ainakin oli hitautta Spotify-linkkien saamisessa. https://www.sonera.fi/asiakastuki/Ota-yhteytta


 

Hei! 


 


Hommattii Soneralta uudet liittymät ja samalla meille tarjottiin Spotify premium 3kk maksutta.  Ja sieltä sanottiin että sitä varten saamme Uudet tunnukset.  Jotka piti tulla poikaystäväni sähköpostiin.  Mitään tunnuksia emme ole saaneet.  

Edit Ramaria: Sähköposti pois.

Ota sp-osoite pois täältä ja ota yhteyttä asiakaspalveluun. Ohjeet tuossa ylempänä.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

Hei Jossupaa92!


Jos teillä on tilattuna Soneralta matkapuhelinliittymiä/liikkuva laajakaistaliittymiä niin voitte aktivoida tuon Spotify Premiumin Omilta Sivuilta Sonera Tunnuksella näin : Valitse liittymä - Lisäpalvelut - Spotify Premium.


Jos olette tilanneet kiinteän laajakaista liittymän/liittymät niin silloin saatte tilauksen jälkeen sähköpostilla linkin Spotify-tunnuksen luomiseksi.


Jokaista liittymää kohden saa tuon ilmaisen Spotify Premiumin 3 kk:ksi :)


Tässä vielä ohje Sonera Tunnusten luomiseen jos ei ole vielä : https://www.sonera.fi/asiakastuki/ohjeet/Sonera-tunnuksen-luominen-ja-unohtuneen-salasanan-uusiminen?id=1329

Vastaa