Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
ericrose
Vakiokalustoa ☆
  • 122 custom-general.kudos
  • 234 custom-general.replies
  • 0 custom-general.solutions

Tarjoushinta liittymän laskulla

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Olen saanut ilmoituksen liittymäni tarjoushinnasta aikaisemmin puhelimeeni, 12 kk:ksi alkaen 12/1, vahvistettu myös chatissa. Kuitenkin Omilla sivuilla näkyy normaalihinta 29,90e, alkaen 12/1 ilman mitään merkintää tarjouksesta. Asiakas saa selvän käsityksen, että täysi hinta peritään alkavalta kaudelta. Chatissa mainittiin hinnan automaattisesti muuttuvan laskutuskauden lopussa. Tästä saa käsityksen, että nyt alkava kausi perittäisiin normaalihintaisena. Puhelimessani on silti edelleen Telian viesti edullisesta hinnasta 23,90e. Mihin siis voin luottaa? Onko asiakkaan päivittäin seurattava Omia sivuja nähdäkseen, miten Telia kulloinkin veloittaa? Milloin tarjoushinta oikeasti merkitään Omille sivuille? Toivoisin mahdollisimman selvää ja yksikäsitteistä vastausta.

1 vastaus
JoonasLam
Moderaattori
Moderaattori
  • 279 custom-general.kudos
  • 665 custom-general.replies
  • 35 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Jos kyseessä on tällainen automaattinen uusi etuhinta, se päivittyy liittymälle uuden laskutuskauden loppupäässä. Tätä on ilman asiakastietoja haasteellista kertoa tarkasti, mutta jos esimerkiksi aikaisempi etuhintasi on päättynyt edelliseen laskutuskauteen 11.1. niin uusi etuhinta astuu voimaan 12.1. alkaneen laskutuskauden aikana ja käytännössä laskutuskauden loppupäässä. Siihen saakka Omilla sivuilla liittymän tiedoissa näkyy hinnastohinta, kunnes päivitys tapahtuu.

 

Puhelinliittymissä etuhinnoissa ei ole päiväkohtaista laskutusta eli koko laskutuskausi laskutetaan uuden etuhinnan mukaisesti vaikka se päivitettäisiinkin vaikkapa laskutuskauden viimeisenä päivänä. Päivitystä koskevassa ilmoituksessa pitäisi olla tästä mainintaa, että päivitys näkyy Omilla sivuilla ja saldoinfossa vasta noin kuukauden kuluessa, mutta otetaan tästä palaute vastaan ja viedään eteenpäin asian selkeyttämisen kannalta 🙂 Tiivistettynä siis uusi etuhinta päivittyy automaattisesti laskutuskauden lopulla ja on vasta silloin nähtävissä Omien sivujen tiedoissa myös.

Telia Yhteisön moderaattori | *insert quote here*

Tämän osion uusimmat keskustelut