Julkinen alue
Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Kyselija898
Uusi jäsen
  • 0 custom-general.kudos
  • 1 custom-general.replies
  • 0 custom-general.solutions

Telia Finance luottorajan nostaminen

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Tilasin laitteen joka maksoi alle 500e ja laitoin luottorajaksi 500e koska en tajunnut että jos aion tilata muutakin osissa niin en saa tilattua. Eli saako luottorajaa nostettua jostakin vai pitääkö maksaa ensin tämä entinen pois? 

 

Edit IlariJR: otsikko muokattu kuvaavammaksi.

10 vastausta
SaJoonas
Moderaattori
Moderaattori
  • 293 custom-general.kudos
  • 636 custom-general.replies
  • 69 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

@Soirija@  kirjoitti:
Tämä asiakkuus on tässä, sitä päätöstä ei enää pyörretä. Ehkä kannattaisi tuonne asiakaspalveluunnekin kertoa näitä "faktoja" tuosta Telia Financen asemasta, näin EHKÄ jopa joku kanta-asiakkaanne saattaisi ymmärtää tämän asian ajoissa, eikä vasta täällä palstalla. Aikamoista selittelyä nuo vastaukset muutenkin, lähinnä aiheuttavat myötähäpeää. Vai että velkaantuisin lisää jne. Ja että ihan Finanssivalvonta valvoo. Noo, ehkä kannattaisi sitten löysätä käytäntöjä tai rikkoa finanssivalvonnan höpöhöpö-ehtoja, jos haluatte pitää kaikista asiakkaistamme kiinni. PS. Tällä hetkellä olen itse täysin velaton ja vuositulot +50000€. Eli Elisa saa minusta mielestäni hyvän asiakkaan 

 

Edit AaTanja: lyhennetty lainausta.


Harmillista kuulla, että tilanne meni näin. Hyvä kuitenkin, että saat asiat järjestymään, vaikka palveluntarjoaja tässä vaihtuukin. Olisimme mielellämme nähneet sinut asiakkaanamme jatkossakin. Tärkeintä on kuitenkin se, että sinulla on tarpeisiisi sopivat ratkaisut käytössä.