Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 64320
Kirjoituksia 174963

Telian sähköpostin pysyvyys ja yhteys mukaan keskittäjälleHighlighted

Telian sähköpostin pysyvyys ja yhteys mukaan keskittäjälle

Uusi keskustelija
Viestejä 11 kpl

Telian sähköpostin pysyvyys ja yhteys mukaan keskittäjälle

1/2

Hei.

 

Olen muuttamassa toiseen asuntoon, joten joudun irtisanomaan nettiliittymäni Telian puolelta. Tein kuitenkin sopimuksen tuosta yhteys mukaan keskittäjälle hommasta (jossa siis tabletti mukana), joten oletan, että ne sähköpostit mitkä näkyvät minun omissa tiedoissani nyt pysyvät myös tuossa paketissa mukana, eikä tule esim jotain uutta sähköpostia?


Vai miten on?

0 tykkäystä
1 vastaus
Highlighted

Moderaattori
Viestejä 280 kpl

2/2

Mikäli laajakaistayhteytesi siirrettäisiin sellaisenaan irtisanomatta uuteen osoitteeseen, säilyisi pp.inet.fi-osoitteesi ennallaan. Jos puolestaan vanhassa osoitteessa yhteys irtisanotaan, kuten nyt sinun tilanteessasi, ja avataan tilalle uusi yhteys, irtisanoutuu vanhaan laajakaistaan kytköksissä oleva s-postilaatikko.

 

Hätä ei ole kuitenkaan tämän näköinen! Kannattaa heti miten olla yhteydessä meidän asiakaspalveluumme, niin voimme tarkistaa mikä s-postin tila muutossasi on, sillä se voidaan myös liittää uuden liikkuvan netin lisäpalveluksi pienellä kuukausimaksulla 2,08€/kk, mikäli sitä ei vielä olla liitetty Hymiö Onnellinen

 

 

0 tykkäystä
Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.