Telian sivuille kirjautuminen

  • 26 September 2018
  • 6 kommenttia
  • 5 katselukertaa

Enpä ole päässyt Telian sivuille pitkään aikaan, ei pääse laskuja maksamaan ja kohta tulee muistutus postilaatikkoon ja ylimääräistä...

 

Pahoittelut

Palvelu ei juuri nyt ole käytettävissä,

yritä myöhemmin uudestaan...

 


6 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

Hei @JuhoRaiskala!


 


Kirjaudutko Telian sivuille tietokoneen selaimella? Onko sinulla mahdollisesti jokin adblocker käytössä, jos on niin ota se pois käytöstä Telian sivustolta.


Kokeile kirjautua vielä kerran : https://www.telia.fi/OmatSivut/messagingCenter.do#/invoices

Olipa ongelmia saada Telia TV toimimaan. 

KIRJATUMINEN tilille sisältää BUGIN. 

Minulla tunnukksessani oli vain pineiä kirjaimia mutta järjestelmänne muutti ne kapitaaleiksi.

 

Kesti pitkän tovin ja ehkä menetitte asiakkaan tuon vuoksi.

 

Mitä järkeä on että tunnuksen pienet kirjaimet vaihtuvat isoiksi (joilla sitten kirjautuminen onnistuu...)?

 

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +15

Heippa @VIHREA10 ja lämpimästi tervetuloa Yhteisöön! :smileyhappy:


 


Tällaista ongelmaa ei ole tullutkaan ennen eteen! Järjestelmän ei tosiaan pitäisi lähteä muuttamaan kirjaimia pienistä isoiksi, tai toisinkaan päin. Kokeilitko kirjautua Telia TV:n boksille, vai sovellukselle/ selaimelle? 


 


Onko mitenkään mahdollista, että salasanaa luodessasi olisi vahingossa ollut caps lock päällä, ja tämän vuoksi kirjaimet olisivatkin olleet isoja?


 


Voisit kokeilla muuttaa vielä salasanan toiseksi, ja testataan siten että toimiihan se nyt! Salasanan pääset muuttamaan suoraan Asetukset -kohdasta.

Ei ole kyse salasanasta vaan TUNNUKSESTANI. Tunnukseni oli pienillä kirjaimilla mutta järjestelmä muutti ne kapiteeleiksi. Salasanassa pysyi valitsemani kirjainkoot....

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

@VIHREA10@  kirjoitti:

Ei ole kyse salasanasta vaan TUNNUKSESTANI. Tunnukseni oli pienillä kirjaimilla mutta järjestelmä muutti ne kapiteeleiksi. Salasanassa pysyi valitsemani kirjainkoot....




Kokeilitko kirjautua siis digiboksille vai sovellukselle tai selaimella?


Onnistuuko sinulla siis kirjautua, jos kirjoitat tunnuksesi isoilla kirjaimilla vai näyttääkö vain järjestelmä isolla kun kirjoitat ne pienellä?


 


Minulla on pienet kirjaimet myös tunnuksessani ja ainakin sovelluksessa ne näkyy myös pienellä.


Digiboksiin (aIPTV) kirjautuessa myös pitää ne kirjoittaa pienellä, mutta en muista näkyykö ne sitten isolla. Tunnusta ei hyväksytä kuitenkaan isolla kirjoitettuna jos se on pienellä kirjoitettava.

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +15

Oi, pahoittelut! Tunnuksestahan ylläkin puhuit, meni itselläni puurot ja vellit sekaisin :smileyhappy:


 


Tuo bugi on kyllä erikoinen, tunnuksissa voi olla nimenomaan myös pieniä kirjaimia, ja tällaista ei ole osunut ennen vastaan. Ilmeisesti sinulla Telia TV -sovellus siis käytössäsi?


Harmillisesti tuota ei myöskään saa kovin helposti muutettua, mutta yksi vaihtoehto kuitenkin olisi luoda uusi tili ja kokeilla sen tunnuksen luontia pienillä kirjaimilla. Mikäli tämä onnistuu, voidaan tuo vanhempi tilisi ilman muuta poistaa asiakaspalvelumme kautta! 

Vastaa