Työnumeron omien sivujen Sonera tunnus

  • 14 February 2015
  • 2 kommenttia
  • 1 katselukerta

Hei,

 

Minulla on työnumeron liittymä soneralla. Sain multimediaviestejä joista puhelimeen asti tuli vain teksti "olet saanut MMS-viestin numerosta XXX. Viesti on luettavissa osoitteessa www.sonera.fi/mms". Ensinnäkin miksi multimdiaviestit pitää puhelimen sijaan ohjata verkkoon? Toiseksi miten pääsen näihin viesteihin käsiksi kun en itse "omista" liittymääni enkä siten voi tunnistautumisen kautta luoda itselleni tunnusta?

 

-Ville


2 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22
Morjesta ja tervetuloa Klaaniin :)

Syitä, miksi viesti on mennyt nettiin on ainakin kolme:
- Puhelimesi mms-asetukset ovat väärin tai niistä puuttuu jotain
- Saapuvien mms-viestin ohjaus on syystä tai toisesta käännetty nettiin
- Puhelimesi ei ole ollut silloin verkossa kun mms-viesti on ollut sinne tulossa, tai silloin puhelimen nettiyhteydessä on ollut jotain probleemaa

Toi tunnushomma ei ole ongelma, siellä kirjautumissivulla on linkki "Salasana unohtunut" ja sitä kautta kun menet niin löydät ohjeen jossa kerrotaan että saat salasanan Omille Sivuille lähettämällä tekstarin SALASANA numeroon 15400.

Ja jotta jatkossa nuo viestit tulevat suoraan puhelimeen niin lähetä viesti ASETUKSET numeroon 15400 niin se tekee kaksi asiaa: Riippun puhelimesi mallista paluuviestinä puhelimeesi tulee tarvittavat asetukset ja se tekee ainakin sen että se vaihtaa saapuvien mms-viestien asetuksen siihen moodiin että ne tulee suoraan puhelimeen.

Jos ongelmat jatkuvat edelleen niin varmista että toimiiko puhelimessasi mobiilinetti niinkuin pitää. Kerrothan miten kävi :)

Edit: salasanan saat siis tuolla tekstarilla, käyttäjätunnus on puhelinnumerosi.
Kiitos, sain vastauksia ongelmiini 🙂

Vastaa